MusicAllFactory Volwassenen Showcase

27 januari 2022
MusicAllFactory Volwassenen Showcase
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

In het vierde jaar trekken onze MusicAllFactory Volwassenen (MAF-V) studenten al hun creativiteit uit de kast voor de Showcase. Deze zal 10 maart te bewonderen zijn in Factoriums digitale theater.

De talenten verzamelen materiaal dat hen inspireert als triple-threat performer en gieten deze, onder begeleiding van onze vakkundige MAF-V docenten, in één gezamenlijke mal die vormgeeft aan dit jaarlijkse muziektheater event.

Onverwachte connecties, harmonieuze samenzang, verfrissende monologen, overweldigende showstoppers en tranen van ontroering tot lachen, kun je verwachten tijdens deze bonte collage van muzikale en theatrale inspiratie.

Cast
Leonie Marijnissen
Je zou haar op de MusicAllFactory onderdeel van het meubilair kunnen noemen. Tijdens haar middelbareschooltijd besloot ze dat ze zich verder wilde ontwikkelen in het musical-vak. Ze deed auditie bij de MusicAllFactory jongeren en werd aangenomen. Op haar achttiende besloot ze om de stap te maken naar de MusicAllFactory volwassenen.

Rolando Sanabria Mongelos
Rolando staat al sinds jong af aan op het toneel. In 2019 besloot Rolando de gok te wagen en maakte - na 11 jaar niet op het toneel gestaan te hebben (door zijn studie geneeskunde) - zijn eigen korte voorstelling bij Grensgeval in de Theaterbakkerheij te Gouda . Dit beviel hem zo goed dat hij het aandurfde om auditie te doen voor de MusicAllFactory Volwassenen.

Renske Kroondijk
Renske wilde zich na haar studie Psychologie en producties bij Starlight Boulevard graag verder ontwikkelen en haar vaardigheden naar een professioneel niveau tillen. Daarom besloot ze auditie te doen voor de MusicAllFactory Volwassenen. 

Martine van Zwieten
Inmiddels werkt Martine al een paar jaar als Communicatieadviseur, maar haar musicalvuurtje ging steeds feller branden en haar wil om zich verder te ontwikkelen als performer werd steeds groter. In 2020 deed ze daarom auditie voor de MusicAllFactory (MAF) Volwassenen.

Marleen van der Fluit
Marleen had een hekel aan musicals totdat ze in haar studententijd haast werd gedwongen om te auditeren voor een musical. Ze raakte helemaal verliefd. Haar nieuwsgierigheid naar de professionele theaterwereld was inmiddels gegroeid en ze snakte naar meer, dus ze deed auditie voor de MusicAllFactory Volwassenen.

Karlijn Klabbers
Karlijn koos op 18-jarige leeftijd voor de opleiding Biologie aan de Universiteit van Wageningen. Maar na een jaar vlinders vangen en planten determineren merkte ze dat er toch iets miste. Ze besloot haar hart te volgen en deed auditie voor de MusicAllFactory Volwassenen.

Regie: Michelle van Daalhoff

Online spektakel
Dit jaar zal de showcase online te zien zijn in Factoriums 'digitale theater'. Scoor je ticket en tune in op 10 maart. Dit wil je niet missen!

info & tickets

programmaboekje

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief