COMPLIMENT OF KLACHT

Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt bij Factorium Cultuurmakers. Daar doen onze docenten en overige medewerkers hun uiterste best voor. We horen het graag als je blij bent met ons. Maar uiteraard ook als er dingen mis gaan of als de lessen of onze andere dienstverlening niet naar wens is. Je kunt in dat geval het beste de docent of medewerker in kwestie aanspreken.

Kom je er samen niet uit, of heb je een klacht waarmee je niet rechtstreeks bij de betreffende persoon terecht kunt, neem dan contact op via info@factorium.nl of 013 - 535 40 55. Dan bekijken we samen hoe we het beste met je klacht om kunnen gaan.

Gaat de klacht nog een stap verder, bijvoorbeeld in het geval van agressie, discriminatie, (verbaal) geweld of seksuele intimidatie, neem dan contact op met Bettina Boor via b.boor@factorium.nl of 013 - 535 40 55. Zij is in dit soort gevallen eerste aanspreekpunt en verwijst zo nodig door naar een externe vertrouwenspersoon. De externe vertrouwenspersoon zorgt dan voor passende vervolgstappen.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief