FACTORIUM THEATER

Het Factorium Theater is te huur voor verschillende doeleinden zoals voorstellingen, uitvoeringen, (zakelijke) presentaties en repetities. Het theater beschikt over ruim 250 theaterstoelen en uitgebreide technische faciliteiten. De backstage ligt achter het podium van het theater. Daarnaast zijn er ook diverse horecamogelijkheden.

Wil je een cultureel tintje toevoegenaan je activiteit/bijeenkomst met een optreden of workshop dans, muziek, theater of musical? Ook hierin zijn er allerlei mogelijkheden en denken we graag met je mee!

Praktische zaken 
Klik hier voor een plattegrond van de Factoriumzaal met uitgebreide specificaties. Klik hier voor de huisregels en huurvoorwaarden.

Vrijblijvende aanvraag / meer informatie
Heb je interesse om het Factorium Theater te huren? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in. Je kunt op dit formulier ook aanvullende wensen kwijt. We nemen na ontvangst van het formulier contact met je op om je aanvraag te bespreken. Eerst meer informatie? Stuur dan een e-mail naar verhuur@factorium.nl of bel: 013 - 535 40 55. 

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief