AUDITIES

Wil jij je klaarmaken voor het échte werk? Bereid je dan voor met een optimaal talenttraject. Bij de Factorium talenttrajecten kun je terecht voor theater (L.O.T.), muziek (RAAC) en musical (MusicAllFactory)

Audities talenttrajecten

L.O.T. - Landelijke Oriëntatie- en vooropleiding Theater 

20220618_koektrommelstudio_factorium_powerplay-lowres-66.jpg

Dit veelzijdige traject behandelt alle facetten van het theatervak. De nadruk ligt zowel op het verbeteren van vaardigheden als een oriëntatie in het veld. Je ontdekt wat het beste bij jou past en bereidt je voor op een theateropleiding.

meer info

inschrijven

 

RAAC - Rockacademie Auditie Coaching

raac-audities.jpg

Bij deze vooropleiding draait alles om het ontdekken van je eigen, unieke talenten. Na jouw auditie stellen wij samen met jou een op maat gemaakt programma samen, waarmee je het beste uit jezelf haalt en vol zelfvertrouwen een mind-blowing auditie neer kunt zetten.

meer info

inschrijven

 

MAF - MusicAllFactory 

Factorium-MAF-Zaligheid-24062022-JostijnLigtvoetFotografie-687.jpg

Binnen de MAF zijn er drie leeftijdstromingen: junioren, jongeren en volwassen. 

MAF Junioren (12 - 14 jaar)
De MAF Junioren ticht zich specifiek op ervaren talenten van 12 tot 14 jaar met podiumervaring die ambitie hebben voor het musical vak.

meer info

inschrijven

MAF Jongeren (14 - 18 jaar)
De MAF Jongeren is een uitdagende opleiding waar je onder leiding van ervaren docenten de triple-threat skills (zang, spel en dans) gaat trainen en ontwikkelen op hoog niveau. Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden!

meer info

inschrijven

MAF Volwassenen (18 - 26 jaar)
De MusicAllFactory Volwassenen (MAF-V) is al 30 jaar een begrip. Het is de enige professionele deeltijdopleiding Musicaltheater in Nederland. De opleiding bestaat uit 4 leerjaren en hebt één dag per week les. De flinke hoeveelheid zelfstudie vraagt veel inspanning, zelfdiscipline en een ware passie voor het musicalvak. Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden!

meer info

inschrijven

 

Topstroom

22-11-20-Koektrommel-Studio-Factorium-49.jpg

Deze richting is bedoeld voor jonge, zeer getalenteerde cursisten met veel potentie. Het gaat dus niet enkel om je virtuositeit en muzikaliteit, maar ook om de snelheid waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

Meer info

 

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief