MusicAllFactory Jongeren (MAF-J)

Steel jij de spotlight? Wil je van musical je vak maken en doorstromen naar een muziek- of musicaltheater vervolgopleiding? Dan is de MusicAllFactory echt iets voor jou! De MusicAllFactory Jongeren is een uitdagend talenttraject waar je onder leiding van ervaren docenten de triple-threat skills (zang, spel en dans) gaat trainen en ontwikkelen op hoog niveau. Inmiddels hebben studenten van de MusicAllFactory zoals Freek Bartels, Nandi van Beurden, Marlijn Weerdenburg, Linda Verstraten en Elindo Avastia het professionele musicalpodium betreden!

Elk jaar kunnen we vol trots studenten feliciteren met hun toelating tot een prachtige vakopleiding binnen het muziek- en musicaltheater vak. Onze docenten zijn stuk voor stuk professionals met veel ervaring en een groot netwerk. Je vindt hen, naast hun werk bij de MusicAllFactory, ook bij professionele beroepsopleidingen of gezelschappen. Twee keer in het jaar mag jij jouw talenten aan het publiek laten zien. Dit doe je in december tijdens een openbare les en tijdens de grote eindvoorstelling in onze mooie Factoriumzaal! 

Specialisaties
In het centrale lesblok, dat door iedereen wordt gevolgd, wordt er een stevige basis gelegd om door te stromen naar vervolgopleidingen binnen het vakgebied. Naast dit centrale lesblok kun je ook nog specialisaties zang, dans of spel volgen. Om daarvoor in aanmerking te komen leg je aan het begin van het jaar per specialisatie, op uitnodiging van de docenten, apart een auditie af. Hiernaast krijg je, waar nodig, individuele begeleiding van een docent om jouw specifieke leerdoelen aan te pakken.

Programma

Take 1: Foundation
Je volgt een algemeen blok waarin je ingaat op de diverse disciplines. Er wordt ruimschoots aandacht besteed aan koor- en ensemblezang, close harmony, jazz-, theater- en klassieke dans en spel & improvisatie. Als je bent aangenomen voor een specialisatie ga je ook meteen dieper in op deze leerstof. Dit blok wordt afgesloten met een open les. 

Take 2: Tryouts
Blok twee is een auditietraining. Een succesvolle auditie afleggen is een vak op zich. In dit blok komen alle aspecten van auditeren aan bod. Daarna volgt een ‘oefen-auditie’ met een auditie-commissie van buitenaf. De leden van deze commissie zijn werkzaam op de vakopleidingen en/of bij theaterproducenten. Zij geven hun visie op jouw auditie en je krijgt direct persoonlijke feedback en tips.

Take 3: On stage
In het laatste deel ga je intensief repeteren voor een grote productie. Iedereen doet mee en heeft een rol. Het samenwerken aan de voorstelling, je eigen talenten maximaal inzetten en natuurlijk het uitvoeren voor een publiek zijn de core doelen van dit proces. Deze voorstelling wordt aan het einde van het studiejaar opgevoerd. Een feestelijk en groots moment waarbij je jouw talenten in de spotlights kunt zetten en kunt delen met publiek.

Docenten


Audities
Alle benodigde informatie over de audities vind je via onderstaande knop.

INSCHRIJVEN AUDITIES

 

MusicAllFactory Jongeren (MAF-J)

MusicAllFactory Jongeren (MAF-J)

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Zaterdag
Docent(en)
Marnix Wetzer Geertje Hochstenbach Sofie Dirkx Veronique van Iersel
Aantal lessen
30 lessen
Leeftijden
14 - 18 Jaar
Startdatum
28 september 2024
Einddatum
7 juni 2025
Prijs
1.235,00 MusicAllFactory Jongeren
Opmerkingen

Inschrijven is alleen mogelijk na auditie en toelating.
30 lesweken en 1 voorstellingsweekend

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief