Veronique van Iersel-van den Boom

18 november 2019
Veronique van Iersel-van den Boom
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Veronique heeft haar liefde voor het musicalvak ontdekt op 11 jarige leeftijd als weesmeisje in de Musical Annie.

Na een jaar MAF Jongeren, gevolgd door de balletacademie in Amsterdam voltooide zij de opleiding Theaterdans Uitvoerend aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Na haar studie werkte zij in binnen- en buitenland als freelance danseres voor o.a. Nike, Asics, Hunkemöller, MTV en Stage Entertainment.
Daarnaast heeft zij zich verder ontwikkeld als dansdocent en choreograaf aan de Fontys Academy of the Arts waar ze tot op heden aan verbonden is als freelance docent jazz.

Vanaf 2014 heeft Veronique haar eigen agency; VEM Productions. Zij is verantwoordelijk voor de choreografie en productie voor diverse festivals, theaterproducties en events voor o.a. de Efteling, Mysteryland, Don’t let daddy Know, G-Star, RTL events, Opera Zuid en Pernod Richard.
De afgelopen jaren maakte zij creaties voor shows van Heineken en Corona waarmee zij de hele wereld over reisde. Veronique staat bekend om haar commerciële aanpak met artistieke touch. Zij is altijd op zoek naar de verbinding tussen de verschillende disciplines uit de podiumkunsten.

Sinds 2011 is zij werkzaam bij de MAF Jongeren en Maf Junioren als dans docent, choreograaf en coördinator. "Het werken met de leerlingen van de MAF is elke zaterdag een feest omdat het fantastisch is om met een groep jonge gemotiveerde talenten te werken. Ik ben er trots op dat ik bij mag dragen aan de ontwikkeling van hun talent."

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief