Popfactory

De Popfactory is dé community in Tilburg en omstreken voor iedereen die in een bandje speelt. En als je nog niet in een bandje speelt dan maken we een nieuwe, samen met andere cursisten. Daarbij kijken we zo goed mogelijk naar leeftijd, muzikale interesses en je niveau.

Schrijf je in voor de Popfactory en je krijgt:

  • Wekelijks een uur repeteren in de mooiste popstudio's van Tilburg met daarbij coaching van een vaste professionele bandcoach. Alle niveau’s zijn welkom en kunnen hun eigen wensen met de bandcoach afstemmen.
  • De mogelijkheid om gratis zelfstandige oefensessies te boeken. Gebruik deze tijd voor, hetgeen je in de coachingsessie geleerd hebt, extra te kunnen oefenen.
  • Minimaal 3 optreedmomenten per jaar op verschillende locaties in Tilburg met als afsluiter ons eigen festival Sprokkelrock!
  • 3 Jamfactory’s in de foyer van Factorium. Ontmoet andere muziek liefhebbers en/of speel in andere samenstellingen met mede cursisten. Een jam avond begeleid door een Factorium sessieleider.
  • 3 keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan speciale workshops, zoals: Bands & Blazers (vast item, speel met je band mee met een blazers sectie!), apparatuurkennis, praktische muzikanten informatie zoals vroeger voorzien bij de Muzikantenwinkel, of schrijven van eigen liedjes.

Je kan je inschrijven als band (4-8 personen), of als individu. Wanneer je als individu inschrijft, stelt Factorium de bands samen naar boven genoemd inzicht. Bij het inschrijven kun je in het vak 'opmerkingen' voorkeur aangeven voor dagen (maandag en woensdag), tijden, bandcoach en instrument. Hier kun je ook aangeven dat je als band inschrijft. Dan moet ieder lid zich apart inschrijven, maar in het opmerkingenveld de bandnaam noteren.

Nog wat extra overtuiging nodig? Kom kijken naar ons afsluitende festival Sprokkelrock op zondag 2 juli 2023. Of kom bij de start van het schooljaar op maandag 4 en/of woensdag 6 september vrijblijvend kijken bij een van onze bestaande bands om te kijken of de cursus mogelijk iets voor jou kan zijn!

Deze cursus is voor iedereen die graag in popband muziek wil maken: Zang, gitaar, basgitaar, drums, toetsen (piano/keyboard) én blaasinstrumenten zijn allemaal welkom! Speel je een ander instrument en twijfel je of je mee zou kunnen doen? Neem dan contact op met Jeroen van den Hurck (coordinator Popfactory)

Meer info

Popfactory

Popfactory

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag, woensdag
Docent(en)
Pieter Bast Lucas Beukers Jeroen van den Hurck Arthur Wils Irma van Pamelen
Aantal lessen
36 lessen
Leeftijden
10 - 99 Jaar
Startdatum
4 september 2023
Einddatum
8 juli 2024
Prijs
325,00 Bandworkshop T/m 18 Jaar
420,00 Bandworkshop Vanaf 19 Jaar
Opmerkingen
Zie bovenstaande informatie voor toelichting op inschrijfmogelijkheden

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief