Popfactory

De Popfactory is dé community in Tilburg en omstreken voor iedereen die in een band speelt. En als je nog niet in een band speelt, dan máken we er een! Samen met andere cursisten. Daarbij kijken we zo goed mogelijk naar leeftijd, muzikale interesses en jouw niveau.

Deze cursus is voor iedereen die graag in een popband muziek wil maken: zang, gitaar, basgitaar, drums, toetsen (piano/keyboard) én blaasinstrumenten zijn allemaal welkom! Speel je een ander instrument en twijfel je of je mee zou kunnen doen? Neem dan contact op met Jeroen van den Hurck (coördinator Popfactory) via 013-535 40 55.

Benieuwd naar de voordelen?
Schrijf je in voor de Popfactory en je krijgt:

  • Wekelijks een uur repeteren in de mooiste popstudio's van Tilburg met daarbij coaching van een vaste professionele bandcoach. Alle niveau’s zijn welkom en kunnen hun eigen wensen met de bandcoach afstemmen.
  • De mogelijkheid om gratis zelfstandige oefensessies te boeken. Deze tijd kan je gebruiken om alles wat je in de coachingsessie geleerd hebt extra te oefenen.
  • Minimaal drie optreedmomenten per jaar op verschillende locaties in Tilburg met als afsluiter ons eigen festival Sprokkelrock!
  • Drie 'Jamfactory’s' in de foyer van Factorium. Een evenement dat de mogelijkheid biedt om andere muziekliefhebbers te ontmoeten en eventueel in andere samenstellingen met medecursisten te jammen. Een jam avond begeleid door een Factorium sessieleider.
  • Drie keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan speciale workshops zoals: Bands & Blazers (speel met je band mee met een blazers sectie), apparatuurkennis, praktische muzikanteninformatie zoals het schrijven van eigen muziek.

Inschrijven
Je kan je inschrijven als band (4-8 personen), of als individu. Wanneer je als individu inschrijft, stelt Factorium de bands samen naar boven genoemd inzicht. Bij het inschrijven kun je in het vak 'opmerkingen' voorkeur aangeven voor dagen (maandag en woensdag), tijden, bandcoach en instrument. Hier kun je ook aangeven dat je als band inschrijft. Dan moet ieder lid zich apart inschrijven, maar in het opmerkingenveld de bandnaam noteren.

Kom een kijkje nemen
Nog wat extra overtuiging nodig? Het is mogelijk bij de start van het cursusseizoen vrijblijvend te komen kijken bij een van onze bestaande bands. Zo kun je ontdekken of de cursus iets voor jou is.

Meer informatie?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via inschrijven@factorium.nl of 013-535 40 55.

Popfactory

Popfactory

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag, woensdag
Docent(en)
Pieter Bast Lucas Beukers Jeroen van den Hurck Irma van Pamelen
Aantal lessen
36 lessen
Leeftijden
10 - 99 Jaar
Startdatum
26 augustus 2024
Einddatum
25 juni 2025
Prijs
340,00 Bandworkshop T/m 18 Jaar
440,00 Bandworkshop Vanaf 19 Jaar
Opmerkingen
Zie bovenstaande informatie voor toelichting op inschrijfmogelijkheden

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief