Popfactory

De Popfactory is dé community in Tilburg en omstreken voor iedereen die in een bandje speelt. En als je nog niet in een bandje speelt dan maken we een nieuwe, samen met andere cursisten. Daarbij kijken we zo goed mogelijk naar leeftijd, niveau en de dag(en) waarop je beschikbaar bent.

Schrijf je in voor de Popfactory en je krijgt:

  • Gezellige kick-off tijdens het Factoriumfestival op 11 september 2022 
  • Wekelijks een uur repeteren in de mooiste popstudio's van Tilburg met daarbij coaching van een vaste professionele bandcoach.
  • 3 optreedmomenten per jaar op verschillende locaties in Tilburg, zoals Paradox, V39 en tijdens het festival Sprokkelrock
  • Elke maand kun je meedoen met de open bandjesavond in de foyer van Factorium. Je ontmoet andere liefhebbers en kunt in andere samenstellingen spelen. 
  • 3 keer per jaar de mogelijkheid om mee te doen aan speciale workshops, zoals: apparatuurkennis, een nummer op spotify zetten, of covers schrijven. 

Je kan je inschrijven als band (4-7 personen), of als individu. Wanneer je als individu inschrijft stelt Factorium de bands samen. Bij het inschrijven kun je in het vak 'opmerkingen' voorkeur aangeven voor dagen, tijden, bandcoach en instrument. Hier kun je ook aangeven dat je als band inschrijft. Dan moet ieder lid zich apart inschrijven, maar in het opmerkingenveld de bandnaam noteren.

Meer info

Popfactory

Popfactory

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag, woensdag, donderdag
Docent(en)
Diverse Docenten
Aantal lessen
33 lessen
Leeftijden
10 - 99 Jaar
Startdatum
12 september 2022
Einddatum
22 juni 2023
Prijs
310,00 Bandworkshop T/m 18 Jaar
400,00 Bandworkshop Vanaf 19 Jaar
Opmerkingen
Zie bovenstaande informatie voor toelichting op inschrijfmogelijkheden

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief