Audities MusicAllFactory (MAF)

MusicAllFactory van Factorium! Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met studenten om ze klaar te stomen voor het grote werk. Word jij lid van de MAF-Familie? Schrijf je snel in, want er zit een limiet op het aantal plaatsen!

MusicAllFactory Junioren: eerste ronde zang
Op basis van je CV (podiumervaring) nodigen we je uit om deel te nemen aan de audities. Je bereidt vervolgens twee stukken voor uit het musical- of muziektheaterrepertoire: één ballad en één uptempo nummer. Je zingt in het Nederlands, Engels, Frans of Duits. Zorg ervoor dat je je stukken volledig beheerst (inclusief de interpretatie) en dat je uit je hoofd zingt. Meestal mag je één stuk zingen. Zorg voor goed leesbare bladmuziek voor de pianist. Aansluitend aan het zingen vindt een kort motivatiegesprek plaats.

MusicAllFactory Jongeren: eerste ronde zang
Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de audities. Je bereidt vervolgens twee stukken voor uit het musicalrepertoire: één ballad en één uptempo nummer. Je zingt in het Nederlands. Zorg ervoor dat je je stukken volledig beheerst (inclusief de interpretatie) en dat je uit je hoofd zingt. Meestal mag je één stuk zingen. Zorg voor goed leesbare bladmuziek voor de pianist. Na de zangauditie hoor je direct of je door bent naar de volgende ronde.

MusicAllFactory Jongeren: tweede ronde dans en spel
In de tweede ronde audities komen spel en dans aan bod. De spelauditie bestaat uit het individueel presenteren van een monoloog. Deze krijg je van ons opgestuurd. De dansauditie is een groepsauditie. Meer info over de inhoud en het verloop van de dag ontvang je wanneer je door bent naar de tweede ronde. Aan het einde van deze auditiedag zul je mondeling de uitslag krijgen of je bent aangenomen of niet. Ook hoor je op deze dag of we je uitnodigen voor de specialisatieauditie(s).

MusicAllFactory Volwassenen 1e/2e jaar: eerste ronde zang
Je bereidt éénstukken voor uit het musical- of muziektheaterrepertoire: één ballad of uptempo nummer. Je zingt in het Nederlands, Engels, Frans of Duits, bij voorkeur in je moedertaal. Zorg ervoor dat je je stukken volledig beheerst (inclusief de interpretatie) en dat je uit je hoofd zingt. Zorg voor goed leesbare bladmuziek voor de pianist.

MusicAllFactory Volwassenen 3e jaar: eerste ronde zang
Je bereidt twee stukken voor uit het musical- of muziektheaterrepertoire: één ballad en één uptempo nummer. Je zingt in het Nederlands, Engels, Frans of Duits, bij voorkeur één van de twee stukken in je moedertaal. Zorg ervoor dat je je stukken volledig beheerst (inclusief de interpretatie) en dat je uit je hoofd zingt. Je zingt één stuk volledig en van het tweede stuk een deel in overleg met de commissie. Zorg voor goed leesbare bladmuziek voor de pianist.

MusicAllFactory Volwassenen: tweede ronde
In de tweede ronde komen voor iedereen alle disciplines aan bod. Naast je zangstukken presenteer je een monoloog, doe je een dansauditie wordt je kennis over muziektheorie getest. Meer info daarover ontvang je wanneer je door bent naar de tweede ronde.

Bij plaatsing na auditie verbind je je aan een volledig cursusjaar. Restitutie van het hele of een gedeelte van het lesgeld is helaas niet mogelijk. Klik hier voor de inschrijfvoorwaarden.

Audities MusicAllFactory (MAF)

Audities MusicAllFactory (MAF)

MAF Auditie Jongeren

Locatie
Factorium Cultuurmakers, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Zaterdag (09:00 - 17:00 uur)
Leeftijden
14 - 18 Jaar
Startdatum
31 augustus 2024
Einddatum
31 augustus 2024
Prijs
35,00 Auditiekosten

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief