MusicAllFactory | MAF

De MusicAllFactory is al 30 jaar een begrip. Het is de enige professionele deeltijdopleiding Musicaltheater in Nederland! Onder leiding van gespecialiseerde docenten en in samenwerking met je zeer gemotiveerde medestudenten ontwikkel je je talenten tot een professioneel niveau. Binnen de MAF zijn er drie leeftijdstromingen: MusicAllFactory Junioren (12-14 jaar), MusicAllFactory Jongeren (14-18 jaar) en MusicAllFactory Volwassenen (18-26 jaar).

Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden.

Ontdek jouw kwaliteiten
Je ontdekt jouw specifieke kwaliteiten en welke rollen daarbij passen. Daarnaast word je in een veilige omgeving uitgedaagd nieuwe kanten van jezelf te ontdekken, ter verdieping en verbreding van jouw kleurenpalet. Gedurende deze opleiding ontwikkel je je stem en je lichaam tot een instrument waarop je durft te vertrouwen. Mede doordat de docenten werkzaam zijn in het werkveld en/of de bij vakopleiding Fontys Muziektheater biedt de MusicAllFactory je een mogelijke toegang tot een voltijdopleiding of tot het werkveld. Eén of enkele jaren bij de MusicAllFactory vormen een uitstekende vooropleiding voor een voltijd musicalopleiding.

Werk je al als performer, maar wil je je doorontwikkelen in het musicalvak? Dan ben je bij de MusicAllFactory zeker ook op je plek. Je kunt bij ons auditie doen op verschillende niveaus en dus ook instromen in een hoger leerjaar en van daaruit je kwaliteiten aanscherpen.

MusicAllFactory Junioren | 12-14 jaar

De richting MusicAllFactory Junioren (MAF-Jr) richt zich specifiek op ervaren talenten van 12 tot 14 jaar met podiumervaring die ambitie hebben voor het musicalvak. Deze opleiding is onderdeel van de fameuze deeltijdopleiding MusicAllFactory.

Meer info

MusicAllFactory Jongeren | 14-18 jaar

Steel jij de spotlight? Wil je van musical je vak maken en doorstromen naar een muziek- of musicaltheater vervolgopleiding? Dan is de MusicAllFactory echt iets voor jou! De MusicAllFactory Jongeren is een uitdagende opleiding waar je onder leiding van ervaren docenten de triple-threat skills (zang, spel en dans) gaat trainen en ontwikkelen op hoog niveau.

Meer info

MusicAllFactory Volwassenen | 18-26 jaar

De MusicAllFactory Volwassenen is de enige professionele deeltijdopleiding Musicaltheater in Nederland. De opleiding bestaat uit vier leerjaren waarin je één dag per week les hebt. De flinke hoeveelheid zelfstudie vraagt veel inspanning, zelfdiscipline en een ware passie voor het musicalvak.

MEER INFO

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief