MusicAllFactory | MAF

De MusicAllFactory is al 30 jaar een begrip. Het is de enige professionele deeltijdopleiding Musicaltheater in Nederland. De opleiding bestaat uit vier leerjaren waarin je wekelijks één dag les heb. De flinke hoeveelheid zelfstudie vraagt veel inspanning, zelfdiscipline en een ware passie voor het musicalvak. Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden!

Gespecialiseerde docenten
Onder leiding van gespecialiseerde docenten en in samenwerking met je zeer gemotiveerde medestudenten ontwikkel je je talenten tot een professioneel niveau. Je ontdekt jouw specifieke kwaliteiten en welke rollen daarbij passen. Daarnaast word je in een veilige omgeving uitgedaagd nieuwe kanten van jezelf te ontdekken, ter verdieping en verbreding van je kleurenpalet. Gedurende deze opleiding ontwikkel je je stem en je lichaam tot een instrument waarop je kunt en mag durven vertrouwen. Mede doordat de docenten werkzaam zijn in het werkveld en/of de bij vakopleiding Fontys Muziektheater biedt de MusicAllFactory je een mogelijke toegang tot een voltijdopleiding of tot het werkveld. Eén of enkele jaren bij de MusicAllFactory vormen een uitstekende vooropleiding voor een voltijd musicalopleiding.

Werk je al als performer, maar wil je je doorontwikkelen in het musicalvak? Dan ben je bij de MusicAllFactory zeker ook op je plek. Je kunt bij ons auditie doen op verschillende niveaus en dus ook instromen in een hoger leerjaar en van daaruit je kwaliteiten aanscherpen.

Binnen de MAF zijn er drie leeftijdstromingen: MusicAllFactory Junioren, MusicAllFactory Jongeren en MusicAllFactory Volwassen.

MAF Junioren | 12-14 jaar

De richting MusicAllFactory Junioren (MAF-Jr) richt zich specifiek op ervaren talenten van 12 tot 14 jaar met podiumervaring die ambitie hebben voor het musicalvak. Deze opleiding is onderdeel van onze fameuze deeltijdopleiding MusicAllFactory.

Meer info

MAF Jongeren | 14-18 jaar

Steel jij de spotlight? Wil je van musical je vak maken en doorstromen naar een muziek- of musicaltheater vervolgopleiding? Dan is de MusicAllFactory echt iets voor jou! De MusicAllFactory-Jongeren is een uitdagende opleiding waar je onder leiding van ervaren docenten de triple-threat skills (zang, spel en dans) gaat trainen en ontwikkelen op hoog niveau. Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden!

Meer info

MAF Volwassenen | 18-26 jaar

De MusicAllFactory voor volwassenen (MAF-V) is al 30 jaar een begrip. Het is de enige professionele deeltijdopleiding Musicaltheater in Nederland. De opleiding bestaat uit 4 leerjaren en hebt één dag per week les. De flinke hoeveelheid zelfstudie vraagt veel inspanning, zelfdiscipline en een ware passie voor het musicalvak. Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden!

Meer info

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief