Karlijn Klabbers

17 januari 2022
Karlijn Klabbers
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Als vierjarig meisje begon Karlijn Klabbers (25) al met dansen. Niet omdat ze als kleuter zo’n goed gevoel voor ritme had, maar vooral omdat ze verliefd werd op de glitterjurkjes en hakkenschoenen die ze mocht dragen bij de competities.

Tijdens haar middelbare schooltijd is het vuurtje voor musical pas echt aangewakkerd. Naast dans startte ze met zangles en werd ze aangenomen bij Recreatiepark Ter Spegelt, waar ze zes jaar lang in theatershows en musicals speelde.

Toch koos Karlijn op 18-jarige leeftijd voor de opleiding Biologie aan de Universiteit van Wageningen. Maar na een jaar vlinders vangen en planten determineren merkte ze dat er toch iets miste. Ze besloot haar hart te volgen en deed auditie voor de MusicAllFactory Volwassenen, waar ze werd aangenomen in het eerste jaar. Op de MAF heeft Karlijn enorm veel geleerd over het vak, maar vooral over zichzelf. Naast de MAF nam ze zanglessen bij Anne-Marijn Smulders en Ingrid van den Nieuwenhuizen. Ook volgde ze ballet, jazz, show- en moderne dans bij SiDanza in Steensel.

Na de MusicAllFactory hoopt Karlijn nooit te stoppen met leren en inspireren. Waar de wind haar ook brengt in de toekomst, musical zal altijd een grote rol in haar leven blijven spelen

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief