Renske Kroondijk

17 januari 2022
Renske Kroondijk
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Renske (29) werd als kind verliefd op musicals toen ze een cassettebandje van de musical Elisabeth kreeg. Ze begon met een basiscursus musical bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten tijdens haar studie Psychologie. Hierna sloot ze zich aan bij de musicalvereniging Starlight Boulevard, waarmee ze verschillende producties en concerten heeft gedaan.

Renske wilde zich echter graag verder ontwikkelen en haar vaardigheden naar een professioneel niveau tillen. Daarom besloot ze auditie te doen voor de MusicAllFactory Volwassenen. Hiernaast volgt ze zanglessen bij Michelle van de Ven en heeft ze verschillende danslessen gevolgd bij Amsterdam Dance Centre.

Tijdens de coronacrisis heeft Renske samen met haar klasgenoot Leonie als zangeres vele zorginstellingen bezocht, waar ze een gevarieerd repertoire van musical, pop en klassiek ten gehore brachten.

Renske wil zich ook na de MAF blijven ontwikkelen op het gebied van muziektheater en klassieke muziek en hoopt in de toekomst nog vele mooie voorstellingen te maken.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief