Martine van Zwieten

17 januari 2022
Martine van Zwieten
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Al van jongs af aan weet Martine (28) dat ze het gelukkigst is op het podium. Haar eerste ervaring was in de kleuterklas, waarbij ze tijdens een optreden voor de hele school een solo zong. Haar liefde voor op het podium staan ontwikkelde zich in de jaren daarna naar een passie voor musical, waar alle disciplines samenkomen.

Met veel plezier speelde ze 15 jaar bij musicalvereniging MusicaLOS, waar ze diverse hoofdrollen mocht spelen. Daarnaast volgt ze al jaren zanglessen bij Liesbeth Gresnigt.

Inmiddels werkt Martine al een paar jaar als Communicatieadviseur, maar haar musicalvuurtje ging steeds feller branden en haar wil om zich verder te ontwikkelen als performer werd steeds groter. In 2020 deed ze daarom auditie voor de MusicAllFactory (MAF) Volwassenen en werd aangenomen in het derde jaar. Een sprong in het diepe, maar Martine voelde zich direct thuis op de MAF. Het is voor haar een perfecte en stimulerende omgeving om zich verder te ontplooien in de disciplines zang, spel en dans. Na de MAF hoopt ze nog vele voorstellingen te mogen maken en spelen.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief