START! Nieuw aanbod Musical4U

16 september 2020
START! Nieuw aanbod Musical4U
Categorie: Musicalfactory

Binnenkort starten bij de Musical4U allerlei nieuwe cursussen voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Hieronder een overzicht!

AANBOD KIDS (6-12 JAAR)


Musical4U Jonkies | start 23 september
Deze cursus is speciaal voor kinderen van de onderbouw (6-9 jaar). Je krijgt elke week zang- en spellessen en natuurlijk komt ook beweging aan bod. In de laatste les is er een presentatie voor ouders. 

Nieuwsgierig? Meer info


Musical4U kids | start 23 september 
Je krijgt lessen in zang, dans en spel. Het cursusjaar begint met algemene lessen. Daarna volgt de repetitieperiode voor een spetterende voorstelling. Er zijn geen hoofd- en bijrollen, iedereen levert zijn/haar bijdrage aan deze voorstelling!

Nieuwsgierig? Meer info


AANBOD TIENERS


Musical4U Tieners | start 23 september 
Je krijgt lessen in zang, dans en spel. Het cursusjaar begint met algemene lessen. Daarna volgt de repetitieperiode voor een spetterende voorstelling. 

Nieuwsgierig? Meer info

 

AANBOD VOLWASSENEN


Musical4U Zang en meer | start 23 september
In deze musicalcursus komen zowel zang, dans als theater aan bod. In een cyclys van 3 weken krijg je zang-spel / zang-dans en dans-spellessen. Ervaring is niet nodig, ook niet met noten lezen.  

Nieuwsgierig? Meer info 


Corona maatregelen
Alle medewerkers van Factorium werken volgens een corona-protocol om iedereen te laten genieten van een zo veilig en prettig mogelijk bezoek aan Factorium. Het corona-protocol van Factorium lees je hier.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief