Meetings, events en meer...

Het hoofgebouw van Factorium is een bruisende locatie in het centrum van Tilburg met een eigen theater en diverse studio’s en ruimtes voor repetities, voorstellingen, bijeenkomsten en presentaties. Het ruim en licht opgezette gebouw biedt mogelijkheden voor het ontvangen van grote en kleine groepen in een dynamische en creatieve omgeving. Vanuit onze foyer kijk je uit op het Vrijheidspark, met toegang tot het terras op zonnige dagen. Van uitgebreide catering tot technische ondersteuning, we denken graag mee! Zoek jij dus naar een ideale locatie voor jouw workshop of repetitie? Hier is het te doen!

Ga gelijk door naar het aanvraagformulier verhuur


Ontdek de mogelijkheden

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van cultuureducatie, gastvrijheid en techniek denken we graag met je mee om jouw evenement of bijeenkomst tot een succes te maken. We hebben diverse ruimtes beschikbaar in ons hoofdgebouw in het centrum van Tilburg.

Factorium-Theater.jpg

Factorium Theater (250 zitplaatsen)


Foyer-Factorium.jpg

Foyer (centrale ontmoetingsplek)


Dansstudio-s-Factorium-1.jpg

Dansstudio’s (144 m²)


Oefenruimtes-Factorium.jpg

Oefenruimtes/Popstudio’s


Vergaderruimte-Factorium.jpg

Workshop-/Vergaderruimtes


Neem contact met ons op

Heb je interesse in de verhuurmogelijkheden van Factorium? Vul dan een aanvraagformulier (vrijblijvend) in via onderstaande button. Je kunt op dit formulier ook aanvullende wensen vermelden. We nemen na ontvangst van het formulier contact met je op om de aanvraag te bespreken.

AANVRAgen verhuuR 

Wil je graag eerst meer informatie ontvangen? Stuur gerust een e-mail naar verhuur@factorium.nl of bel ons via 013 - 535 40 55.

Aanvragen studiekaart
In ons hoofdgebouw kunnen zowel cursisten als niet-cursisten gebruikmaken van verschillende oefenruimtes. Vraag hiervoor een studiekaart aan.

AANVRAGEN STUDIEKAART

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief