FACTORIUM VERHUUR

Het hoofgebouw van Factorium is een bruisende locatie in het centrum van Tilburg met een eigen theater en diverse ruimtes voor repetities, voorstellingen, bijeenkomsten en presentaties. Het gebouw is ruim en licht opgezet en biedt mogelijkheden voor het ontvangen van grote en kleine groepen in een dynamische en creatieve omgeving. Vanuit onze foyer kijk je uit op het Vrijheidspark, met toegang tot het terras op zonnige dagen.

Factorium is gunstig gelegen en goed bereikbaar; in de binnenstad van Tilburg, op steenworpafstand van het station en met een parkeergarage onder ons gebouw.

Onze afdeling Verhuur denkt graag mee om van elk evenement of bijeenkomst een succes te maken. We hebben alle ingrediënten hiervoor in huis: een prettige omgeving, volop horeca-mogelijkheden, kennis, ervaring en natuurlijk een verscheidenheid aan talenten die een cultureel tintje kunnen toevoegen aan elk plan.

CONTACT VERHUUR

Heb je interesse in de verhuurmogelijkheden van Factorium? Vul dan een aanvraagformulier (vrijblijvend) in via onderstaande button. Je kunt op dit formulier ook aanvullende wensen vermelden. We nemen na ontvangst van het formulier contact met je op om de aanvraag te bespreken. 

AANVRAAGFORMULIER

Eerst meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar verhuur@factorium.nl of bel met 013 - 535 40 55.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief