Pepijn Schwartz

15 september 2021
Pepijn Schwartz
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Als kind kwam Pepijn er achter dat hij zich nergens zo veilig en prettig voelde als op het toneel. Precies ditzelfde gevoel gunt hij iedereen. Met elkaar een verhaal vertellen aan een groot publiek kan hem nog steeds kippenvel bezorgen. Dat is toch het mooiste wat er is?

Pepijn is musicalacteur, poppenspeler en choreograaf bij verschillende amateur gezelschappen. Tijdens zijn studie Musicaltheater aan Fontys Academy of the Arts leerde hij verschillende danstechnieken, maar vooral dat dans meer is dan alleen bewegen. Dans is een verlengstuk van het verhaal, zeker in musical. In een lied komen daar juist de disciplines zang, spel en dans samen. En dat maakt musical tot zo’n geweldige theatervorm.

Naast het spelen in musicalsproducties, is Pepijn ook actief als choreograaf bij verschillende amateurgroepen. Daar werkt hij met zowel kinderen als volwassenen. Pepijn staat ervoor dat in elke groep iedereen even belangrijk is. Er bestaat volgens hem niet iets als een ‘kleine rol’. Iedereen maakt deel uit van het verhaal en is daarbij onmisbaar.

Bij de Musical4U wil Pepijn dat iedereen vanuit plezier gaat leren. Met veel plezier op het toneel, jouw talent laten zien aan een enthousiast publiek, is het mooiste wat er is!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief