Musical4U Volwassenen

Wil jij schitteren in een musical met prachtige kostuums, decor, licht en een zaal vol mensen? Als musicalcursist van Musical4U kun je jarenlang plezier beleven aan zang, dans en spel en aan optredens voor publiek. Het helpt je daarnaast ook om eventueel door te stromen naar de MusicAllFactory, het professionele deeltijd talenttraject van Factorium.

In deze musicalcursus komen zowel zang, dans als theater aan bod. Elke week krijg je van gespecialiseerde docenten in twee van deze disciplines les.

Je leert nummers interpreteren en een greep uit het enorme scala aan bekende maar ook minder bekende musicals kennen. Er wordt alleen gefocust op musicalrepertoire. Ervaring is niet nodig, ook niet met noten lezen. Plezier staat voorop!

Zang
Tijdens de zanglessen studeer je als groep ensemblenummers in uit bekende en onbekende musicals. We raken een grote verscheidenheid aan stukken aan, maar altijd met ontspanning en juist stemgebruik voorop!

Dans
Van Fosse tot Foxtrot van Ballroom tot Boogiewoogie, van jazz, klassiek modern tot hiphop, alle dansstijlen uit verschillende musicals komen voorbij. We werken aan techniek, uitvoering en verschillende stijlen. Iedereen kan deelnemen en het plezier ervan ervaren.

Spel
In de spellessen wordt een basis gelegd aan de elementaire vaardigheden. Elke spelvaardigheid wordt kort maar krachtig behandeld, zodat je zowel vakmatig als ambachtelijk een breed pallet verkrijgt.

Proefles
Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Dan is het mogelijk om een proefles te volgen. Klik hiervoor op de proefles-knop in het bijbehorende blauwe blok.

Meer informatie?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via inschrijven@factorium.nl of 013-535 40 55.

Musical4U Volwassenen

Musical4U Volwassenen

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Woensdag (20:30 - 22:00 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Okke van Lieshout Amy Tweed Kevin Ruijters
Aantal lessen
32 lessen
Leeftijden
18 - 99 Jaar
Startdatum
11 september 2024
Einddatum
4 juni 2025
Prijs
595,00 M4U Jaarcursus

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief