Musical4U Tieners

Wil jouw tiener schitteren in een musical met prachtige kostuums, decor, licht en een zaal vol mensen? Als musicalcursist van Musical4U kun je jarenlang plezier beleven aan zang, dans en spel en aan optredens voor publiek. Het helpt je daarnaast ook om eventueel door te stromen naar de MusicAllFactory Jongeren, een professionele deeltijd talenttraject van Factorium.

In deze cursus worden lessen in zang, dans en spel verzorgd door ons team van musicalprofs. De elementen en technieken die in elk van de verschillende disciplines anders worden toegepast, komen aan bod. Het cursusjaar begint met algemene lessen. Daarna volgt de repetitieperiode richting een eindvoorstelling waarin alles wat is geleerd, wordt toegepast. Deze voorstelling wordt opgevoerd in de schitterende Factorium Theaterzaal.

Zang
Centraal in de zanglessen staan een goed en gezond stemgebruik, de algemene muzikale ontwikkeling, het leren solozingen en groepsstemvorming (ensemblezang).

Dans
Het ontwikkelen van dansvaardigheid staat hier centraal;  motoriek, coördinatie en presentatie. Ook wordt hier een basis gelegd voor het bewuster gebruik maken van de mogelijkheden van het lichaam.

Spel
Tijdens de dramalessen wordt de fantasie gestimuleerd. Er worden (basis)technieken aangeleerd die bijdragen aan een beter spelvaardigheid.

Proefles
Nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Dan is het mogelijk om een proefles te volgen. Klik hiervoor op de proefles-knop in het bijbehorende blauwe blok.

Meer informatie?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via inschrijven@factorium.nl of 013-535 40 55.

Musical4U Tieners

Musical4U Tieners

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Woensdag (18:00 - 20:30 uur)
Lesduur
150 min.
Docent(en)
Barbara van den Eerenbeemt Pepijn Schwartz Okke van Lieshout
Aantal lessen
32 lessen
Leeftijden
12 - 18 Jaar
Startdatum
18 september 2024
Einddatum
18 juni 2025
Prijs
580,00 M4U Jaarcursus

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief