MAF Junior workshopdag i.s.m. Fontys

11 juni 2022, 10:30 uur - 14:30 uur
gratis
MAF Junior workshopdag i.s.m. Fontys
#MusicAllFactory#Factorium

Factorium en Fontys Hogeschool voor de Kunsten organiseren: De MAF-junior workshopdag! 

Een kennismaking met de MAF-junior opleiding

Doe jij niets liever dan zingen, dansen en acteren en wil je je hierin verder ontwikkelen op een bijzonder hoog niveau? Dan is de MAF-junior wellicht iets voor jou!

Op zaterdag 11 juni organiseren we een Workshopdag voor geïnteresseerden in de MAF-junior. Er zijn verschillende workshops en er is ruimte voor vragen aan huidige MAF-junioren en docenten van de MAF-junioren. Deelname is gratis!

Docenten

MusicAllFactory

De richting MusicAllFactory Junior (MAF-Junior) richt zich specifiek op talenten van 12 tot 14 jaar die ambitie hebben om het musicalvak in te gaan. Deze opleiding is onderdeel van onze fameuze deeltijdopleiding MusicAllFactory.

Fontys Muziek- en Musicaltheater

De beroepspraktijk stelt hoge eisen aan muziek- en musicaltheaterperformers. Ze moeten kunnen zingen, dansen en acteren op hoog niveau. De Fontys Academie voor Muziek- en Musicaltheater leidt studenten op tot danser/zanger/acteur op authentiek en solistisch niveau.

(Leeftijd: 12-14 jaar. Als je jonger bent, maar aankomend schooljaar naar de middelbare school gaat, ben je ook welkom!) 

Houd onze socials in de gaten voor de laatste updates!

Instragam

Aanmeldformulier

Foto: Jostijn Ligtvoet

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief