Sinterklaas Special - Factorium Pakt Uit!

4 december 2022, 11:00 uur - 13:00 uur
€12,50 of gratis met kunstenkaart
Sinterklaas Special - Factorium Pakt Uit!
#Factorium#Muziekhuis#MusicAllFactory#Theaterhuis#Danshuis

Factorium pakt uit! Kom sinterklaas vieren met het hele gezin bij Factorium.

Op zondag 4 december vinden er door het hele gebouw culturele activiteiten plaats voor jong en oud. Van pietendans tot een muzikale speurtocht, van het maken van je eigen remix van een sinterklaaslied tot het kijken van een sinterklaasfilm in de theaterzaal. Schrijf je dus snel in!

Tijdens de Sinterklaas Special kies jij welk spoor je gaat volgen. Elke spoor heeft zijn eigen kleur en programma. Lees hieronder welke sporen er zijn.

Voor alle sporen geldt: eerst is er een sfeervolle, intieme opening in de zaal met o.a. het Factorium Kinderkoor. In de pauze krijg je wat lekkers. Na afloop is er een klein cadeautje voor elke deelnemer. Mocht je de inschrijfkosten niet kunnen betalen: we werken ook met de meedoenregeling en stichting leergeld. We helpen je ook graag met het aanmelden als je er niet uitkomt.

Tarief: 12,50 of GRATIS met de kunstenkaart.

Blokkenschema 

KIES JOUW SPOOR

SPOOR GEEL (7-100 jaar)

SintRemix Music Production Masterclass ‘hoor de wind waait door de bomen’

Vind je sinterklaasmuziek een beetje oubollig? Dan is het tijd om een sinterklaasliedje van vroeger weer helemaal modern te gaan maken! Docent Alexander (Megas) zal laten zien hoe hij een remix maakt van 'Hoor De Wind Waait Door De Bomen' in een interactieve music production masterclass. Tijdens de masterclass zal je als publiek bepalen in muzikale keuzes en zal je van alles te weten komen over het vak Music Production. Iedere deelnemer mag één ouder gratis meenemen.

Meld je snel aan, want vol=vol!

Spoor geel

 

SPOOR GROEN (3-6 jaar + 1 ouder)

Ouder-kind Pietendans + muzikale speurtocht

Samen dansen is leuker dan alleen! Speciaal voor deze dag is er een ouder-kind dansles samengesteld door dansdocente Manon van Riel. Deze les draait alles om samenwerken. Samen met jouw zoon/dochter/kleinkind/buurmeisje kun je jezelf inschrijven om helemaal in de sinterklaassfeer te komen. Ook mag je samen de fantastische muzikale speurtocht gaan volgen door het hele gebouw. Ga op zoek naar de muziek, vind muzieknoten en verdwaal niet!

Spoor groen

 

SPOOR PAARS (6-10 jaar) 

Pietendans + Muzikale Speurtocht

Houd je van dansen? Samen met dansdocente Manon van Riel ga je een swingende pietendans aanleren. Ook mag je de fantastische muzikale speurtocht gaan volgen dwars door het hele gebouw. Ga op zoek naar de muziek, vind muzieknoten en verdwaal niet! Na afloop krijg je jouw pietendiploma. Ouders kunnen hun kind met een gerust hart bij Factorium achterlaten om de laatste inkopen te gaan doen in de stad.

spoor paars

 

Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer u dit evenement bezoekt, geeft u de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar u op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Bezoek www.factorium.nl voor meer info over ons privacy statement.

Kun je geen genoeg krijgen van dansen, zingen en spelen? Check snel ons aanbod!

danslessen

Zanglessen

Toneellessen

Muzieklessen

Musicallessen

Factorium Kids (0-6-)

Factorium kids (6-12)

 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief