FACTORIUM VOOR KIDS (6-12 JAAR)

Bij Factorium Cultuurmakers in Tilburg is er van alles te doen voor kids! Klik op onderstaande button en bekijk ons complete aanbod. Om het extra gemakkelijk te maken, hebben we hieronder alvast ons aanbod voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud op een rij gezet. 

Muziek 

Wil je jouw kind kennis laten maken met muziek? Bij Factorium hebben we een breed en gevarieerd aanbod aan muzieklessen. Van diverse lessen voor instrumenten en theorie tot koren waar jouw kind samen in een gezellige groep leert (samen te) zingen. Individuele zangles is uiteraard ook mogelijk. Heeft jouw kind meer interesse in produceren? Onze muziekstudio Studio Six leert ze er graag meer over.

Muziekaanbod 6-12 jaar

Dans 

Ben je op zoek naar danslessen in de omgeving Tilburg voor jouw kind? Factorium biedt dansers van alle leeftijden, niveaus en stijlen een breed scala aan danslessen. Van Capoeira tot Jazzdans en van Klassiek Ballet tot Streetdance, bij Factorium vind je altijd wel iets wat aansluit bij de interesses van jouw kind.

Dansaanbod 6-12 jaar

Theater 

Ontdek en ontwikkel je passie voor theater met de toneellessen van Factorium! Het Theaterhuis is dé plek in Tilburg om te leren acteren, te experimenteren, mee te spelen in voorstellingen en op te treden voor publiek. Bij Factorium is het Theaterhuis elke donderdagmiddag geopend voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Je wordt geplaatst in een theatergroep waarmee je elke week bij elkaar komt en lekker toneel gaat spelen. Je leert de basis van het toneelspelen en het kruipt in de rol van bijvoorbeeld een superheld, slechterik, bouwvakker of boze buurman. Elke groep maakt een voorstelling die je aan het einde van het seizoen opvoert in de zaal voor publiek.

Theateraanbod 6-12 jaar

Musical 

Waar ligt het talent van jouw kind? Bij zingen, toneelspelen of bewegen? In de musicalles hoeft er helemaal geen keuze gemaakt te worden, want daar komt alles aan bod! Zo kunnen ze bij de Musical4U Jonkies aan de slag met zingen, toneelspelen en bewegen. Zo hoeven ze geen keuze te maken tussen deze disciplines! Een cursus speciaal voor kinderen van de onderbouw. De Musical4U Kids zit weer een leeftijdscategorie boven de jonkies. In deze cursus worden lessen in zang, dans en spel verzorgd door ons team van musicalprofs.

Musicalaanbod 6-12 jaar

Onze docenten

Factorium Cultuurmakers beschikt over een enthousiast team van gediplomeerde docenten. Er is een grote diversiteit in de muziek-, theater- en dansdocenten. Van jong tot oud, klassiek tot urban. Een goede mix om kinderen kennis te laten maken met alles wat Factorium te bieden heeft! 

Meer informatie?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via inschrijven@factorium.nl of 013-535 40 55.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief