Muzieklessen

Wil jij je passie voor muziek ontdekken of juist verder ontwikkelen? Factorium Cultuurmakers biedt muzikanten en vocalisten van alle leeftijden en niveaus een ruim aanbod aan muzieklessen.

Hieronder een overzicht op een rijtje! En weet je nou niet zeker welke muzieklessen je graag wil volgen? Vraag dan een gratis proefles aan of koop een kunstenkaart!

Proefles

Kunstenkaart


Aanbod

Instrumenten individueel 

Voor iedereen die een instrument wil leren bespelen, opnieuw op wil pakken, zichzelf verder wil verdiepen in spel en zijn/haar/hun skills wil verbeteren. 

Studio Six

Dé educatieve muziekstudio van Tilburg. Kom alles te weten over music production, rap/songwriting en artiesten loopbaanbegeleiding.

Muziektheorie

Leer de taal van muziek. Beheersing van muziektheorie zorgt ervoor dat je muziek (nog) beter en overtuigender kunt spelen.

Ensembles

Wat is nog leuker dan alleen muziek maken? Precies, samen muziek maken. Check snel onze ensembles en vind wat bij jou past!

Zang

Voor iedereen die wil leren zingen en zichzelf verder wil verdiepen in zang en zijn/haar/hun skills wil verbeteren. Dit kan individueel en/of in een van onze gezellige Factorium koren.

Talent trajecten

Topstroom

Deze richting is bedoeld voor jonge, zeer getalenteerde muzikanten met veel potentie.

Vooropleiding Rockacademie Auditie Coachin RAAC

Bereid je optimaal voor op audities aan muziek vervolgopleidingen zoals de Rockacademie. Bij deze vooropleiding draait alles om het ontdekken van je eigen, unieke talenten.

Muziek voor kinderen (0-6 jaar)

Muziek voor kinderen (6-12 jaar)

Bekijk voor alle andere disciplines ons volledige aanbod hieronder:

Aanbod

Agenda

agenda

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief