Musicallessen

Wil je schitteren in een musical met prachtige kostuums, decor, licht en een zaal vol mensen? Dan zit je goed bij Factorium! Wij bieden musicallessen voor alle leeftijden en niveaus. Het musicalaanbod van Factorium bestaat uit de M4U en de MusicAllFactory (MAF).

M4U Jonkies | 6-9 jaar

Waar ligt jouw talent? Bij zingen, toneelspelen of bewegen? In de musicalles hoef je helemaal geen keuze te maken, want daar komt alles aan bod! Deze cursus is speciaal voor kinderen van de onderbouw (6-9 jaar). Je krijgt elke week zang- en spellessen en natuurlijk komt ook beweging aan bod. In de laatste les is er een presentatie voor ouders.

M4U Kids | 9-12 jaar

Wil je schitteren in een musical met prachtige kostuums, decor, licht en een zaal vol mensen? Dan zit je goed bij Factorium! Als musicalcursist van Musical4U kun je jarenlang plezier beleven aan zang, dans en spel en aan optredens voor publiek. 

M4U Tieners | 12-18 jaar

Gedurende 32 weken worden lessen in zang, dans en spel verzorgd door ons team van musicalprofs. Aan bod komen elementen en technieken die in elk van deze disciplines anders worden toegepast. Het cursusjaar begint met algemene lessen. Daarna volgt de repetitieperiode waarin alles wat is geleerd wordt toegepast.

M4U Volwassenen | Vanaf 18 jaar

In deze musicalcursus komen zowel zang, dans als theater aan bod. Elke week krijg je van gespecialiseerde docenten in twee van deze disciplines les. Je leert nummers interpreteren en een greep uit het enorme scala aan bekende maar ook minder bekende musicals kennen. Er wordt alleen gefocust op musicalrepertoire. Ervaring is niet nodig, ook niet met noten lezen. Plezier staat voorop!


MusicAllFactory

Heb jij een bijzondere passie voor musical en wil je jezelf hierin verdiepen en/of je vak ervan maken? De MusicAllFactory biedt verschillende professionele deeltijdopleidingen voor iedereen tussen 12 en 26 jaar.

MAF Junioren | 12-14 jaar

De richting MusicAllFactory Junioren (MAF-Jr) richt zich specifiek op ervaren talenten van 12 tot 14 jaar met podiumervaring die ambitie hebben voor het musicalvak. Deze opleiding is onderdeel van onze fameuze deeltijdopleiding MusicAllFactory.

MAF Jongeren | 14-18 jaar

Steel jij de spotlight? Wil je van musical je vak maken en doorstromen naar een muziek- of musicaltheater vervolgopleiding? Dan is de MusicAllFactory echt iets voor jou! De MusicAllFactory-Jongeren is een uitdagende opleiding waar je onder leiding van ervaren docenten de triple-threat skills (zang, spel en dans) gaat trainen en ontwikkelen op hoog niveau. Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden!

MAF Volwassenen | 18-26 jaar

De MusicAllFactory voor volwassenen (MAF-V) is al 30 jaar een begrip. Het is de enige professionele deeltijdopleiding Musicaltheater in Nederland. De opleiding bestaat uit 4 leerjaren en hebt één dag per week les. De flinke hoeveelheid zelfstudie vraagt veel inspanning, zelfdiscipline en een ware passie voor het musicalvak. Inmiddels hebben al vele studenten van de MusicAllFactory het professionele musicalpodium betreden!

Heb je interesse in de MusicAllFactory? Lees hier meer over de audities.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief