DOCENTEN


Zang - docent Sofie Dirkx
Sofie Dirkx werkt naast de MAF-Jongeren als zangpedagoog bij de Academy of Music and Performing Arts (AMPA) in Tilburg. Ze werkt nauw samen met Ingrid Zeegers, collega bij de MAF-Volwassenen en collega bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten afdeling Muziektheater. Sofie is heer en meester over verschillende zangtechnieken en weet precies welke methodiek in te zetten voor een krachtige en gezonde ontwikkeling van jouw stem-, zang- en ademtechniek.

Dans – Veronique van Iersel
Veronique van Iersel werkt naast de MAF-J onder andere bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten afdeling Muziektheater. Ze is een veelgevraagd choreograaf in de musical- en showbussiness. Haar kijk op dans in theater is fris, jong, nieuw en flitsend. Er wordt in haar lessen hard gewerkt, niet enkel aan combinaties maar ook aan lichaamsbewustzijn en ruimtegebruik.

Spel – Geertje Hochstenbach
Geertje Hochstenbach is een duizendpoot met een diploma als theatermaker en uitvoerend danser op zak en met vele producties op haar naam. Geertje heeft een mooi oog voor detail, weet je tot groot spel te brengen en zal je leren om binnen het genre musical de gevoelige kant te vinden binnen je rol.

Zang - Marnix Wetzer
Marnix Wetzer is muzikaal leider, repetitor, dirigent, pianist en arrangeur voor diverse (musical)producties,  muzikaal verantwoordelijk voor diverse (theater)concerten en produceert muziek voor diverse evenementen, concerten en artiesten. Marnix werkt daarnaast ook als muzikaal leider, begeleider en pianist voor projecten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief