Cello

De cello is een melodie-instrument met een lange, warme klank. Het instrument klinkt solo al heel erg mooi, maar ook met begeleiding door een ander instrument. Tijdens de les word je begeleid door de docent die cello of piano speelt.

Factorium biedt lessen voor alle leeftijden en niveaus. De lesmethode stem je af met je docent en is afhankelijk van je niveau, aanleg en muzikale interesse.

Samen spelen
Bij Factorium zijn er verschillende strijkensembles en andere mogelijkheden om samen met anderen te spelen. 

Instrument kopen/huren
De juiste maat cello is afhankelijk van de leeftijd en lengte van de persoon die het instrument bespeelt. We adviseren je graag over de aankoop of het huren van het instrument.

Proefles
Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor een proefles!

Cello

Cello

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Het Muziekhuis, Generaal Eisenhowerweg 1A, 5056 CR, Berkel-Enschot
Lesdag
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
Docent(en)
Quirien Hagens Thomas van Geelen
Aantal lessen
Jaarcursus (later instromen is mogelijk) of korte cursus 10 lessen
Leeftijd
7 - 99 Jaar
Startdatum
7 september 2020
Einddatum
29 juni 2021
Opmerkingen

Informatie over de tarieven
Op dit moment is deze cursus vol, uw inschrijving wordt op de wachtlijst geplaatst.

Reacties deelnemers
Julie Bruers
Ik begon met cello en al snel was het dat ik talent had ik had ook een goede cello leraar die me kon helpen bij de topstroom te komen. Het leek me leuk en leerzaam, omdat ik ook heel ver wil komen met mijn cello ik wil misschien wel de wereld over, dus dan leek dit wel een goed begin. Omdat mijn zusje begon met viool en toen dacht ik waarom ga ik ook niet een instrument bespelen? Dus ik ging 2 proeflessen doen piano en cello de keuze was best makkelijk want ik wilde heel graag samen met mijn zusje spelen (niet dat we goed kunnen samenspelen). Ik wil beroemd worden met mijn cello ik wil heel graag de wereld over en naar alle soorten landen die der bestaan het lijkt me ook heel leuk om cello docent te worden. De topstroom = het beste begin wat je kunt maken in je cello carrière en echt super leuk want je kunt dan ook makkelijker aan concours beginnen en dat was echt een hele mooie herinnering voor mij.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief