Zin-in-alles! dagen 2023

22 februari 2023
Zin-in-alles! dagen 2023
#Urbanhouse#Factorium#Muziekhuis#Theaterhuis#Danshuis#MusicAllFactory

Het is bijna carnavalsvakantie! Dus ben je nog op zoek naar een feestelijke en creatieve vakantieactiviteit waar je kind naar uit kan kijken? Factorium organiseert namelijk op donderdag 23 en vrijdag 24 februari weer de Zin-in-alles!-dagen, waarop kleuters en kinderen verschillende kunstdisciplines kunnen ontdekken en uitproberen.

Bovendien biedt het ze de kans om een dagje de sfeer bij Factorium te komen proeven en om een kijkje te nemen in ons grote gebouw vol dans- en muziekstudio's. 

Dus is je kind nieuwsgierig naar dans, muziek, theater, beeldende vorming of musical? Of ben je gewoon op zoek naar een feestelijke en creatieve vakantieactiviteit om naar uit te kijken? Schrijf hem/haar snel in! 

Prijzen hangen af van het te besteden bedrag van de deelnemers; betaal wat je kunt missen! Of draag bij aan het inschrijfgeld van een kind met een kleine portemonnee. 
 
PROGRAMMA 
Volgt

ALGEMENE INFORMATIE 

Locatie: Factorium, Koningsplein 11a Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat) 

Inschrijven
Kan binnenkort.

Vlak voor de Zin-in-alles!-dagen ontvang je een e-mail met de groepsindeling en alle informatie. Bij afwezigheid is restitutie van het inschrijfgeld helaas niet mogelijk, tenzij wij minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte worden gebracht via info@factorium.nl

Betaal-wat-je-kan
Omdat we het belangrijk vinden dat alle kinderen in Tilburg mee kunnen doen aan de Zin-in-alles-dagen hebben we 3 verschillende tarieven, zodat je zelf kan bepalen welk bedrag het beste past bij wat je te besteden hebt. Soms is dat wat minder en dat is heel normaal, dus dan kun je kiezen voor het normale tarief. We vinden het ook belangrijk om ons enthousiaste docententeam goed te betalen en om dat te kunnen doen zou het ideaal zijn als de betalende deelnemers dat samen opbrengen. Het bedrag dat daarvoor nodig is is het ideale tarief. En ben je een sociaal mens en kun je het missen? Dan zou het geweldig zijn als dankzij jouw bijdrage kinderen die minder te besteden hebben mee kunnen doen. Dan kun je kiezen voor het sociale tarief. Het is zelfs mogelijk om meerdere kinderen in te schrijven voor verschillende tarieven. Wat je ook kiest: wij zorgen er voor dat jouw kind een geweldige dag beleeft.Enthousiast geworden van de workshops? Vraag een gratis proefles aan op onze website en onderzoek wat het beste bij je past! Muziek, musical, theater of dans? Of misschien weet je dat al, maar ben je er nog niet uit welk instrument of welke stijl nou echt jouw ding is... Kom het uitproberen! 

De Zin-in-alles!-dagen worden behalve onze docenten mede mogelijk gemaakt door Peer de Graaf, Roel Sloot, Pieter Max Schultz, Désirée Wouters, Elise Huibers-van Riel, Joep van Gassel, Anna Bolte en Breanne Martina.

Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer u aan dit evenement deelneemt, geeft u de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar u op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Voor meer info, check ons privacy statement.

Foto: Jostijn Ligtvoet

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief