Tip bij de buren! Diederick's Debuut

6 november 2021
v.a. €17,50
Tip bij de buren! Diederick's Debuut
#Factorium#MusicAllFactory

MusicAllFactory Volwassenen Alumnus Diederick Ensink maakt er een sport van om zoveel mogelijk instrumenten te bespelen. "Een gezonde verslaving", noemt hij het zelf. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen... én daarbij ook nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, horen we je denken. Dus om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick het toneel op met Diederick’s Debuut.

Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de tien al gepasseerd en kan Diederick door middel van technologie, zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’, in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven wekken. Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres: van Shaffy tot Coldplay, van Beethoven tot Billy Joel. Allen op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelf geschreven muziek mag niet ontbreken, en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass!

Op 22 oktober speelt hij in Schouwburg Concertzaal Tilburg en op 6 november in Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle.

Tickets 22 oktober


Tickets 6 november

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief