Tip bij de buren! Amélie, de Musical (Schouwburg Concertzaal Tilburg)

30 oktober 2021, 20:15 uur
v.a. €26,50
Tip bij de buren! Amélie, de Musical (Schouwburg Concertzaal Tilburg)
#MusicAllFactory

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen in het mooie Montmartre in Parijs. Na Broadway (New York) en West End (Londen) is de musical nu op de Nederlandse podia te zien. Op 30 oktober strijkt Amelie neer in Schouwburg Concertzaal Tilburg.

Amélie Poulain houdt zich al haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze wil met haar leven: anderen helpen om liefde en geluk te vinden, op haar eigen unieke en betoverende manier. Dan wordt ze zelf verliefd en kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen. Een ontroerend hedendaags sprookje tegen een decor van de romantische stad Parijs!

Cast
Christanne de Bruijn (MAF Alumna), Christiaan Koetsier, Ger Otte, David Schwartz, Anouk Snel, Luka de Baets, Charlotte Boudry & Keije Schepers  
Muzikaal leider: Ezra van Nassauw (MAF Docent) 
Choreo: Veronique van Iersel (MAF Docent)

Leuk Nieuws

Op zaterdag 30 oktober organiseren we samen met Schouwburg Concertzaal Tilburg een exclusieve MAF meet & greet met de cast en creatives van Amélie de musical. Christanne de Bruijn, Ezra van Nassauw en Veronique van Iersel vertellen je alles over het vak en de show. Alle MAF-fers hebben van Anne-Marijn Smulders, Jelle Ruijssenaars en Geertje Hochstenbach mail gehad met uitnodiging en kortingscode voor de voorstelling. Er zijn slechts 40 plekken beschikbaar voor de meet & greet die plaats zal vinden in de Jacques de Leeuw zaal. Meer info via de coördinatoren. 

Tickets

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief