Kinder muziekmiddag

4 juli 2021
Via Try Out Cultuur (gratis)
Kinder muziekmiddag
#Factorium#Muziekmakers

Piepen, fluiten, toeteren: je kan veel verschillende geluiden maken op een blaasinstrument! Muziekdocent en dirigent Sil van den Hout doet met jullie mee. Je krijgt allemaal je eigen (mini)blaasinstrument van hem.

In de eerste workshop leer je van Sil hoe je je instrument kan bespelen en studeer je een nummer in dat jullie samen gaan spelen bij het slotconcert. In de 2e workshop ga je je podium-outfit (zelf meenemen) pimpen, zodat je er straks geweldig uitziet op het podium. Het spetterende slotconcert is op zondagmiddag 4 juli, locatie wordt nog bekend gemaakt. 

Programma

19 juni en 26 juni van 14.00 – 15.30
Eén groep van 15 kids maakt zelf een trommel o.l.v. Harm Goslink Kuiper en maken muziek in 2e workshop.

Plaats: Wijkcentrum de Symfonie aan de Eilenbergstraat 250 (Noord)

19 juni van 12.30 -14.30 en 15.00-17.00
Twee groepen van 18 kids gaan bij Joep van Gassel in zijn atelier hun podiumoutfit pimpen.

Plaats: Atelier aan Carré 50, ingang H. Te bereiken via Jan van Beverwijkstraat, links af en dan rechts af onder poortgebouw door, ingang H zit links.

26 juni van 14.00-15.30
zang, rap en blaasinstrumen

Plaats: Cultuur BSO Studio T aan de Breskensstraat 11 (Gesworen hoek Reeshof).

4 juli in theaterzaal Factorium om 13.30 en 14.30
Slotconcert met alle workshopkids én een samengesteld jeugdkoor, bestaand uit leden van Souvenir en van de 2 koren van het Factorium o.l.v. Louise Donker.

Aanmelden

De inschrijving voor deze activiteit verloopt via Try Out Tilburg; een platform voor alle inwoners van Tilburg om laagdrempelig kennis te maken met het Sport- en Cultuuraanbod dat Tilburg rijk is. Je kunt met Try Out Tilburg allerlei sportieve of creatieve activiteiten uitproberen zonder meteen lid te hoeven worden. 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief