Boek Launch Show & Party 'Genoeg' van Nayohmé

2 december 2022, 19:30 uur
Gratis
Boek Launch Show & Party 'Genoeg' van Nayohmé
#Factorium#MusicAllFactory#Muziekhuis#Theaterhuis

Poëzie, stevige livemuziek en low-fi borrelen met beats van een live DJ, dat is wat je kunt verwachten van de boek lancering op 2 december. Nayohmé knalt haar debuutbundel 'Genoeg' de wereld in tijdens een muzikale liveshow gevolgd door een fijne afterparty. Entree is hartstikke GRATIS.

Het boek is deze avond eenmalig te koop voor €15,- (originele prijs €17,50). Ook zullen er pakketten te koop zijn met EXTRA KORTING. Hamsteren dus!

Nayohmé
Nayohmé (Naomi Bimbergen, 1995) is een Nederlandse schrijfster en artiest. Met haar debuutbundel ‘Genoeg’ omarmt ze de duisternis en viert ze de wilskracht die schuilt achter pijn. Leuk weetje: Naomi is MusicAllFactory alumna.

Line-up

Nayohmé X Pau Li Liem
Voor de lancering van haar boek, neemt Nayohmé jazz pianiste, zangeres en beste vriendin Pau Li Liem mee het podium op. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opleiding Jazz Vocals op het Conservatorium in Tilburg. Samen met het rockende ‘Doc’s Lobby’ zorgen ze er deze avond voor dat het boek op een unieke, muzikale manier tot leven komt.

Doc's Lobby 
Een rock-duo uit Tilburg die ooit zijn begonnen met repeteren in de oude wachtkamer van een voormalig huisartsenpraktijk. Oftewel, de Doctor's Lobby. Met inspiratiebronnen als: Royal Blood, The White Stripes en The Black Keys in combinatie met een stevig stel effectpedalen, creëren ze een behoorlijke bak herrie! Deze avond slaan ze de handen ineen met Nayohmé X Pau Li Liem om het boek ‘Genoeg’ de wereld in te blazen.

Hannah (DJ)

Praktische info

Locatie: Foyer Factorium Cultuurmakers 
Entree: Gratis

Boek te koop vanaf: 19.30
Aanvang show: 20.00
Afterparty: 21.00
Eind: 22.30

Je kunt alleen pinnen of gepast contant betalen bij de Nayohmé stand

Blijf up-to-date en krijg inside info via instagram: @itsnayohme 

www.itsnayohme.com

Credits video: 
Tekst & model: Nayohmé
Camera & edit: Iris Sarina K
Fotografie: Rikkie Nitsche 
Muziek: Vypes

Foto event: Rikkie Nitsche

Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer u dit evenement bezoekt, geeft u de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar u op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Bezoek www.factorium.nl voor meer info over ons privacy statement.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief