Naomi Bimbergen

29 april 2021
Naomi Bimbergen
Categorie: Factorium

Zodra ze een pen vast kon houden, begon Naomi met het schrijven van korte verhalen en gedichten. In haar tienerjaren besloot ze haar fantasieën en creativiteit mee het podium op te nemen. Dit deed ze eerst bij de lokale theaterschool en later bij de MusicAllFactory. Momenteel zit ze in het laatste jaar van de bachelor jazz en pop vocals aan Fontys conservatorium in Tilburg.

Op aanraden van toenmalig MAF zangdocente Ingrid Zeegers en geïnspireerd door o.a. Erykah Badu, Selah Sue en Hiatus Kaiyote, waagde ze, na jaren van muziektheater, een sprong in het diepe en auditeerde ze voor Fontys conservatorium in de richting van jazz- en popmuziek. Hier mondde haar liefde voor woorden en muziek uit in zelfgeschreven nummers. Ze vormt samen met zangers en pianiste Pau Li Liem het duo ‘Pink Wine’. Hiermee verzorgt zij de muzikale aankleding bij menig evenementen en horeca. In de toekomst hoopt ze samen met haar eigen band en muziek de festival podia te gaan bestormen.

Nieuwsgierig en niet vies van uitdagingen, besloot zij in 2020 voor een stage terug te keren naar haar geliefde Factorium. Deze stage werd omgedoopt tot vaste baan. Met veel plezier zet ze haar schrijfkunsten, ervaring, creativiteit en productie skills in op de MARCOM-afdeling.

Daarnaast gaat ze in 2022 een lang gekoesterde droom waarmaken met het uitgeven van haar poëziecollectie. Hierin neemt ze je mee op een persoonlijke reis. Dit doet ze onder haar alias ‘Nayohmé’.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief