Marjolein Heijltjes

29 juni 2021
Marjolein Heijltjes
Categorie: Factorium, Musicalfactory

De MusicAllFactory (MAF) ervaarde ze als een groot warm bad, maar dan wel een die op de rails van een emotionele achtbaan stond. Marjolein Heijltjes studeerde in 2013 af en staat komend seizoen met haar eigen show in het theater! Dat was de rit dus dubbel en dwars waard.

Marjolein begon op jonge leeftijd al met zingen, dansen en acteren. Voordat ze haar weg naar de MAF vond, had ze al 8 jaar toneelles en 6 jaar zangles erop zitten. Tijdens haar bachelor Facility Management liep ze stage bij Centerparcs. Daar raakte ze in contact met een aantal entertainers die haar tipten over de MAF.

Tussen de mooie MAF moment kan Marjolein niet kiezen. Van de allereerste auditie, de (destijds nog) brief in de brievenbus waarop stond dat ze aangenomen was voor het eerste jaar tot de te gekke eindvoorstellingen, vriendschappen voor het leven en werkweekenden waarbij ze vaak met een hele groep bij één iemand thuis sliepen. Het zijn allemaal herinneringen die ze voor altijd zal koesteren.

Naast alle technische dingen, maakte Marjolein in haar MAF tijd vooral ook een grote persoonlijke ontwikkeling door. Dat was een heel strijd volgens haar. Maar gecoacht door haar docenten tijdens haar zoektocht, won ze het gevecht en leerde ze veel over haarzelf, haar capaciteiten en haar passie voor muziek en theater.

Na de MAF is Marjolein fulltime als zangeres gaan werken. Dit doet ze zowel solo als in bands. Daarnaast geeft ze vocal coaching en musicalles aan kinderen en volwassenen. Ook komt komend jaar haar droom uit met het spelen van haar eigen show in het theater.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief