Marie-Louise van Erve

1 juli 2020
Marie-Louise van Erve
Categorie: Dancefactory, Factorium

Marie-Louise is al meer dan 45 jaar dansdocent. Tijdens zoveel jaren gevuld met dans heeft ze vele cursisten zien passeren en haar ervaring met hen gedeeld. Daarnaast heeft ze ook meegewerkt aan diverse revues waaronder Revue Haaren en Revue Oisterwijk. Tevens werkte ze met een operettevereniging, met diverse koren en bij verschillende onderwijsinstellingen.

Marie-Louise heeft ook jarenlang gedanst in dansgezelschap D3; een gezelschap dat voorstellingen aan de kinderen van het basisonderwijs gaf en daarna tijdens een les met hen danste.

Om danscursisten zoveel mogelijk van dans te laten genieten, laat Marie-Louise geen mogelijkheid voorbij gaan om hen te laten schitteren. Naast de gebruikelijke dansvoorstellingen treden de cursisten ook op tijdens St. Job, Kunstmarkt, open dagen en rond Kerst tijdens Moonlight Shopping in Oisterwijk en Berkel-Enschot.

De laatste jaren danst Marie-Louise ook met mensen met een beperking. Denk daarbij aan mensen met Parkinson, dementie of een spieraandoening.

Iedereen laten genieten van dans. Dat is haar motto.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief