Gené van der Velden

25 juni 2019
Gené van der Velden
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Gené van der Velden (18 jaar), MAF-Jongeren

Vanaf het moment dat mijn moeder mij meenam naar mijn eerste musical wist ik het meteen: “Dat wil ik doen! Later wil ik in musicals spelen!". En vanaf dat moment draait alles in mijn leven alleen nog maar om musicals.

Na jaren in amateur musicals te hebben gespeeld en dansles te hebben gehad vertelde een vriendin mij over de MusicAllFactory. Ik gaf me op en nog geen 3 maanden later mocht ik me (na een zenuwslopend auditieweekend) officieel een “MAF-er”noemen.

Als ik heel eerlijk ben, was ik zo ontzettend onzeker toen ik met de MAF begon. Maar ik kwam er al snel achter dat de MAF een ontzettend fijne en leerzame plek is waardoor ik me beetje bij beetje steeds meer bloot durfde te geven. Iedereen support elkaar waardoor je ook op je bek durft te gaan. Iedereen vindt het namelijk eng om voor een groep te zingen of zich heel emotioneel op te stellen. En dat is ook niet erg. Iedereen zit in hetzelfde schuitje en daardoor begrijpen we elkaar zo goed. En dan mag ik de docenten, die hier zo’n groot aandeel in hebben, natuurlijk niet vergeten! Zij zijn degenen die alles uit je proberen te halen. Je kunt altijd bij ze terecht en dat is zo’n fijn gevoel. Op momenten dat je het gevoel hebt dat niets meer lukt, zijn zij degenen die je weer uit dat dal halen.

De MAF is voor mij echt een tweede thuis. Ik prijs me iedere dag gelukkig dat ik zo’n bijzondere en fijne mensen om me heen mag hebben. Zoveel herinneringen en vriendschappen heb ik hier gemaakt. We zijn één grote familie en ik hoop dat dat nog heel lang zo zal blijven. Waar mijn pad mij ook mag leiden, de MAF zal ik nooit vergeten. Na de MAF hoop ik natuurlijk ook nog een andere musicalopleiding te volgen en deze succesvol af te ronden. Maar als ik even heel stout mag dromen… ik zou ontzettend graag ooit in het buitenland in musicals willen spelen. Landen zoals Engeland of Amerika lijken me ontzettend vet!!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief