WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF! 

Factorium is de basis van de talentenpiramide in Tilburg waar de wisselwerking tussen jonge en oude ontdekkers, fanatieke doorzetters, liefhebber-kunstenaars en professionals in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture en Musical centraal staat. Van gewoon lekker meedoen en ontdekken tot toptalent. Factorium Cultuurmakers is een grootstedelijk collectief van ca. 200 kunstenaars/docenten deels in vaste dienst en deels zelfstandig werkend. Makers met een groot hart voor educatie.

De grote kracht van Factorium is de enorme diversiteit aan mensen en activiteiten. De per jaar vele duizenden deelnemers komen uit alle lagen van de bevolking en hebben verschillende culturele achtergronden en leeftijden; van 4 maanden oud tot aan onze saxofonist van inmiddels 96 jaar. Maar ook mensen met een verstandelijke of lichamelijk beperking maken Muziek, Theater, Dans, Urban Culture, Musical en allerlei combinaties daarvan: Wij zijn er voor jou!

Bij Factorium kun je jezelf zijn. Je ontwikkelt je eigen mogelijkheden in Muziek, Theater, Dans, Urban Culture of Musical zoals jij dat wilt. Onze kunstenaars/docenten maken je wegwijs in wat je zou willen maken of zou kúnnen doen. Ze stimuleren en coachen je naar grotere hoogten. Zoals jij dat wilt en altijd samen met anderen. Dat doen we in onze speelplaatsen, onze werkplaatsen: de prachtige Muziek-, Theater- en Dansstudio’s. En wanneer jij wilt laten zien aan de mensen die je lief zijn wat je gemaakt hebt, wat je inmiddels kunt, dan hebben we podia en zalen waar je je van je beste kant kunt laten zien.

Word de beste versie van jezelf bij Factorium!

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief