START! Nieuw aanbod Classic Factory

16 september 2020
START! Nieuw aanbod Classic Factory
Categorie: Classicfactory

Binnenkort starten bij de Classic Factory allerlei nieuwe cursussen voor zowel kinderen als volwassenen. Hieronder een overzicht!

AANBOD KIDS (6-12 JAAR)


Kunstmix | start 21 september
In de jaarcursus Kunstmix maken kinderen kennis met vier kunstdisciplines: toneel, dansen, muziek en beeldende vorming. In 4 x 8 lessen komen de eerste kneepjes van elke discipline aan bod. In de laatste les van elk blok laten de kinderen zien aan de ouders wat ze gemaakt en geleerd hebben. Een spannend maar vooral plezierig moment!

Nieuwsgierig? Meer info


Oriëntatie hoofdgebouw | start 21 september
Vijftien weken zingen, samen muziek maken en instrumenten uitproberen! Deze oriënterende muziekcursus is speciaal opgezet voor kinderen die willen ontdekken welk instrument ze willen bespelen.

Nieuwsgierig? Meer info


Kinderkoor De Muziekbende | start 17 september 
Zit je in groep 4 t/m groep 8 (vanaf 7 jaar) en vind je het leuk om verschillende liedjes te zingen? Dan ben je bij kinderkoor de Muziekbende is aan het juiste adres! Het repertoire van de Muziekbende is swingend en divers en bestaat voornamelijk uit Engelse en Nederlandse (pop)songs.

Nieuwsgierig? Meer info


Ratjetoe Orkest | start 28 oktober 
Speel je accordeon, harp, viool, piano of een ander instrument? Iedereen die net begint met het leren bespelen van een instrument of al een jaartje ervaring heeft, kan meedoen met het Ratjetoe Orkest!

Nieuwsgierig? Meer info


Muziek Spelenderwijs | start 5 oktober
In deze cursus maken kinderen kennis met muziek! Ze worden spelenderwijs in aanraking gebracht met ritme, maat, contrasten in de muziek, vormen, improvisatie, liedjes en stemontwikkeling. Iedere les staat in het teken van een (actueel) thema, bijvoorbeeld een boek of feest.

Nieuwsgierig? Meer info


Tienerkoor de Songbirds | 17 september 
Zit je op de middelbare school, houd je van zingen maar zing je vooral graag samen met anderen? Dan is het tienerkoor Songbirds iets voor jou! Tienerkoor de Songbirds zingt twee of driestemmige moderne (pop)songs in zowel Nederlands als Engels. 

Nieuwsgierig? Meer info


AANBOD VOLWASSENEN


Zangcursus Bach, Brel en Beatles | start 24 september
Deze 10 weekse-cursus is voor iedereen die graag samen zingt! Ervaring is niet nodig. Het repertoire mag uiteraard nog breder worden dan Bach, Brel en Beatles. Eigen inbreng wordt op prijs gesteld! 

Nieuwsgierig? Meer info


Blaasensemble | start 8 oktober
Wil je samen met andere blazers muziek maken én optreden met gelijkgestemden? Het ensemble speelt van klassiek tot pop, van musical tot volksmuziek. Je hebt ook eigen inbreng in het repertoire.

Nieuwsgierig? Meer info


Corona maatregelen
Alle medewerkers van Factorium werken volgens een corona-protocol om iedereen te laten genieten van een zo veilig en prettig mogelijk bezoek aan Factorium. Het corona-protocol van Factorium lees je hier.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief