Cantasi

Zou jij graag willen leren zingen in het Italiaans, maar weet je niet waar te beginnen? Wij hebben de oplossing: de workshop Cantasì bij Factorium Cultuurmakers!

De workshop Cantasì bestaat uit:

  • Les 1 in de week: Perfecte uitspraak van de zangdocent.
  • Les 2 in de week: Aan de slag met jouw favoriete Italiaanse muziek met de zangdocent.

Voor iedereen toegankelijk, je hebt dus geen kennis van de taal nodig. Daarnaast zijn alle stijlen welkom. Sembra fantastico toch?!

Cursist Jade over de workshop:
"Afgelopen seizoen heb ik kunnen deelnemen aan deze onwijs leuke workshop. De workshop bestaat uit twee onderdelen. In deel 1 start je met een spoedcursus Italiaanse taal, gegeven door Raffaela Tibasco. Raffaella is een ontzettend enthousiaste, kundige en behulpzame Italiaanse dame. Op interactieve wijze maak je kennis met de prachtige klanken van de Italiaanse taal. 

In deel 2 zing je onder begeleiding van Frank Hermans je eigen gekozen stukje. Genre is geheel naar eigen keus, zolang de tekst maar in de Italiaanse taal is! Vervolgens ontvang je feedback op de uitspraak. Door extra aandacht te geven aan de uitspraak gaat het in de zang zoveel beter klinken, dat was inspirerend om te horen. Daarnaast steek je veel op van medecursisten. Een gezellige en betrokken sfeer. 

Al met al een fantastische workshop. Het bewijst maar weer dat in vrij kort tijdbestek je heel veel resultaat kunt boeken. Een absolute aanrader dus!"

Testimonial-Jade-Cantasi.jpg

Cantasi

Cantasi

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Vrijdag (19:00 - 20:30 uur), zaterdag (10:30 - 12:30 uur)
Lesduur
90 min.
Docent(en)
Frank Hermans Raffaela Tibasco
Aantal lessen
1 lessen
Startdatum
23 mei 2025
Einddatum
24 mei 2025
Prijs
60,00 Zang En Presentatie Workshop

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief