OPROEP jonge spelers

13 april 2021
OPROEP jonge spelers
Categorie: Actingfactory, Factorium

Het zuid land, bestaande uit de twee makers Hidde Brouwers en Jorg van den Kieboom, maakt professionele voorstellingen met jonge spelers voor een (jong)volwassen publiek.

Komend seizoen 2021-2022 maken ze de nieuwe voorstelling ‘matrimonium’ die gaat over de prestatiedruk en verwachting die op kinderen wordt gelegd. In deze productie staan rolpatronen en het kwetsbare gebied tussen kind zijn en volwassen worden centraal.

Voor de rollen zoeken ze twee spelers (m & v) tussen 12 en 13 jaar! Enige spelervaring is prettig maar voorop staat een goede dosis enthousiasme en lef.

Het project
Ze starten het productieproces met een vooronderzoek naar de thematiek van de voorstelling. Om tot een keuze te komen voor spelers voor dat onderzoek en de uiteindelijke voorstelling nodigen ze jonge spelers uit om in de meivakantie tijdens drie spelochtenden op 10, 11, 13 mei met hen kennis te maken maar vooral veel toneel te spelen. Ze gaan aan de slag met tekst en ervaringen uit de eigen belevingswereld. Na deze drie ochtenden bekijken ze met wie ze de volgende stap gaan nemen richting de nieuwe voorstelling die ze vanaf maart 2022 in diverse theaters gaan spelen.

Dus ben jij creatief, hou je van verhalen lezen of spelen en loop je over van fantasie dan zijn ze naar jou of jouw kind op zoek!

wie: spelers m/v van ±13 jaar (omgeving: Noord Brabant)
wanneer: 10, 11 en 13 mei (meivakantie 2021) / 10:00-13:00
wat: selectie voor het vooronderzoek nieuwe voorstelling 2022
waar: Podium Bloos, Breda

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief