Hidde Brouwers

26 november 2019
Hidde Brouwers
Categorie: Actingfactory, Factorium

THEATER

Hidde is een theaterdocent en theatermaker, afgestudeerd aan Fontys Academie voor Theater. Hidde is een vakman van jewelste. Hij is onderdeel van Het Makershuis Tilburg en is hiervoor geselecteerd vanwege zijn bijzondere kijk op theater. Hij is artistiek leider van zijn eigen theatergezelschap 'het zuid land'.
Dit gezelschap wil doordringen, op eigen theatrale wijze, tot wat de mens drijft en het onderzoekt de werking van filmisch theater.

Daarnaast geeft Hidde les op de Academie voor Theater (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) en werkt hij in het middelbaar onderwijs (Willem II College) ook was hij artistiek leider van Universiteitstheater De Koffer.
Hij weet iedereen aan het spelen te krijgen. Hij neemt je mee op een reis door theaterland en jouw eigen mogelijkheden. Hidde maakt theater met een rouwrand. Er is altijd iets heel ergs aan de hand en stiekem moet je er toch om lachen.

Bij Factorium kunnen we eigenlijk niet zonder hem:
Hij geeft les en maakt producties in alle onderdelen van ons theaterhuis; Helden van Tilburg (8-10 jaar), I Want You (Jongeren 15 – 18 jaar), volwassenen, studenten, kinderen van de Weekendschool. Tevens coördineert en geeft Hidde les op de L.O.T. (Landelijke Oriëntatie- en vooropleiding Theaterscholen) en coördineert hij Link jongerentheater. En hij is ook nog voorzitter van onze OR. En dat alles in een plezierige werksfeer.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief