Nieuw: Theaterhuis Theaterreporters

23 november 2021
Nieuw: Theaterhuis Theaterreporters
Categorie: Factorium, Theaterhuis

Bij Theaterhuis ontdek je niet alleen op de vloer, onder ons fijne dak, maar ga je er ook op uit! Hiervoor zijn wij bij Factorium een gloednieuwe samenwerking aangegaan met De Nieuwe Vorst. De eerste Theaterhuis jongeren starten de ontdekkingstocht op 23 november met de voorstelling ‘Storm voor wie wakker is’.

Theaterhuis heeft sinds de start in september het roer flink omgegooid. Zo kreeg het niet alleen nieuwe naam, maar werden ook o.a. alle lessen op één dag gepland. Meer info daarover lees je hier. Hoofd Theater en Buro Expeditie Sandra Broekmans vertelde destijds ook al plannen te hebben om Theaterhuis naar buiten te keren: “Ik wil ook graag dat mensen verder kijken dan ons cursushuis en theater in de meest brede zin van het woord leren kennen. Wat is er gaande in het professionele circuit? Welke voorstellingen zijn er te zien? En kijk eens naar de acteerstijlen van acteurs. We kunnen nu een donderdagavond ook op die manier invullen; met bijvoorbeeld een masterclass van een acteur of een voorstellingsbezoek. Het gaat veel meer leven nu.” En nu is het zover dat eerste groep de daad bij het woord gaat voegen.

De theaterhuis jongeren zijn opgedeeld in duo’s en zullen als ‘razende’ reporters verslag doen over hun theaterervaring in de vorm van vlogs. Deze video’s zullen te zien zijn op onze website en op de socials, dus keep an eye on us!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief