MAF-Alumni Schitteren In 'Lelies' Van NDM Theaterproducties

6 oktober 2021
MAF-Alumni Schitteren In 'Lelies' Van NDM Theaterproducties
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Op tien en elf december strijkt de voorstelling 'Lelies' van NDM Theaterproducties neer in het Factoriumtheater. MAF-Volwassenen Alumni Bas Mastboom, Philip Jansen en David Roelofs schitteren in deze prachtige voorstellingen. 

Verhaal
Een groep gevangenen onder leiding van Simon Doucet voert in de jaren '50 een toneelstuk op ter ere van bisschop Jean Bilodeau. Onder het mom van 'de laatste biecht' lijkt dit toneelstuk een schuldbekentenis van Doucet, maar langzamerhand ontrafelt het verhaal zich tot een waarheid die de bisschop niet onder ogen wil komen... Het is een intrigerend verhaal met uiteenlopende thema’s. Het omvat het taboe rond homoseksualiteit, de problematiek van jongeren in adolescentie en een pleidooi voor gelijke rechten voor iedereen. Deze thema’s maken de musical zowel tijdloos als confronterend actueel.

Cast
Simon Doucet 1937 (Niels de Mossenau)
Simon Doucet 1912 (Albert-Jan Verhees)
Bisschop Bilodeau (David Roelofs)
Jean Bilodeau (Sem van der Hijden)
Vallier De Tilly (Philip Jansen)
Gravin de Tilly (Jorge Verkroost)
Lydie-Anne De Rozier (Lennard Borgo)
Baron De Huë, Vader Saint-Michel, Thimothée (Hanno van der Loo)
Barones De Huë (Bas Mastboom)

NDM Theaterproducties
NDM Theaterproducties is een jong productiehuis dat zich richt op de ontwikkeling van jong talent. Door gevestigde acteurs, die naam hebben gemaakt in de grote professionele producties, te laten werken met semiprofessionele acteurs wordt er een nieuw inzicht gegeven aan de klassiek gerenommeerde musicals. Door de kloof te dichten tussen de professionele musicalwereld en de nog onbekende talenten staat Stichting NDM Theaterproducties voor kansengelijkheid en vernieuwing. 

Data en Tickets

Bron en foto: NDM Theaterproducties

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief