Voorstelling Lelies - NDM Theaterproducties

10 december 2021
v.a. €25,80
Voorstelling Lelies - NDM Theaterproducties
#Factorium#MusicAllFactory

Op tien en elf december strijkt de voorstelling 'Lelies' van NDM Theaterproducties neer in het Factoriumtheater. MAF-Volwassenen Alumni Bas Mastboom, Philip Janssen, Lennard Borgo en David Roelofs schitteren in deze prachtige voorstellingen. 

Verhaal
Een groep gevangenen onder leiding van Simon Doucet voert in de jaren '50 een toneelstuk op ter ere van bisschop Jean Bilodeau. Onder het mom van 'de laatste biecht' lijkt dit toneelstuk een schuldbekentenis van Doucet, maar langzamerhand ontrafelt het verhaal zich tot een waarheid die de bisschop niet onder ogen wil komen... Het is een intrigerend verhaal met uiteenlopende thema’s. Het omvat het taboe rond homoseksualiteit, de problematiek van jongeren in adolescentie en een pleidooi voor gelijke rechten voor iedereen. Deze thema’s maken de musical zowel tijdloos als confronterend actueel.

Cast
Simon Doucet 1937 (Niels de Mossenau)
Simon Doucet 1912 (Albert-Jan Verhees)
Bisschop Bilodeau (David Roelofs)
Jean Bilodeau (Sem van der Hijden)
Vallier De Tilly (Philip Janssen)
Gravin de Tilly (Jorge Verkroost)
Lydie-Anne De Rozier (Lennard Borgo)
Baron De Huë, Vader Saint-Michel, Thimothée (Hanno van der Loo)
Barones De Huë (Bas Mastboom)

NDM Theaterproducties
NDM Theaterproducties is een jong productiehuis dat zich richt op de ontwikkeling van jong talent. Door gevestigde acteurs, die naam hebben gemaakt in de grote professionele producties, te laten werken met semiprofessionele acteurs wordt er een nieuw inzicht gegeven aan de klassiek gerenommeerde musicals. Door de kloof te dichten tussen de professionele musicalwereld en de nog onbekende talenten staat Stichting NDM Theaterproducties voor kansengelijkheid en vernieuwing. 

Data Factorium
10 december 20.00
11 december 14.00 & 20.00

Data en tickets

Let op!

Het Factoriumtheater kent 259 stoelen die vanaf 25 september weer allemaal bezet mogen worden voor presentaties, concerten en voorstellingen. Hiervoor geldt dat iedere bezoeker vanaf 13 jaar een geldig CTB kan overleggen. Wanneer je dat niet kunt, wordt toegang tot de theaterzaal helaas geweigerd. Meer info over het corona protocol.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief