David Roelofs

13 januari 2020
David Roelofs
Categorie: Factorium, Musicalfactory

MAF volwassenen

Wie 20 jaar geleden gezegd had dat David (28) op het podium terecht zou komen, zou direct voor gek verklaard zijn. Rustig, stil en verlegen liet hij het op de voorgrond staan liever over aan anderen. Pas toen hij op zijn dertiende in het Circustheater ‘The Lion King’ zag, begon er voorzichtig een vuurtje te branden. Langzaam maar zeker volgde er een tweetal lokale amateurproducties, en op zijn achttiende sloot David zich voor het eerst ‘officieel’ aan bij een amateurvereniging.

Een passie voor theater was ontstaan, en die werd met de jaren alleen maar groter. Zanglessen, (stijl)danslessen, verschillende workshops, en zelfs op musical en dans gerichte zomerkampen volgden. Dit alles was nog niet genoeg voor David, die alleen maar meer en meer wilde leren. Dit resulteerde in 2015 in een auditie voor de MusicAllFactory, waarna hij werd aangenomen.

Inmiddels heeft David zijn masteropleiding Technical Medicine afgerond en werkt hij als QA Officer bij een fabrikant van medische hulpmiddelen. Daarnaast volgt hij zanglessen bij Rein Kolpa, werkt hij mee aan verschillende amateurproducties en droomt dat verlegen, introverte jongetje van vroeger tegenwoordig van een groter podium.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief