In de wijk! Pakje Kunst TAKE OVER

30 november 2020
In de wijk! Pakje Kunst TAKE OVER
Categorie: Factorium, Onderwijs

Cultuurcoach Nina Ruge is in de Reeshof een bijzondere samenwerkingsproject gestart; Pakje Kunst TAKE OVER. 

Middels dit project worden kinderen uit de Reeshof uitgedaagd om mini-kunstwerken voor iemand anders te maken. Tijdens workshops gaan ze aan de slag met kunst, en delen ze hun talent via de verrassingspakketjes in de automaat van Pakje Kunst

Kinderen van BSO Koolhoven, BSO Grote Beemd, cultuur BSO studio-T, BSO Meander, BSO Boemrang, BS Hartevelden en BS de Wegwijzer hebben al bijzondere kunstwerken gemaakt voor de TAKE OVER. Op woensdag 9 december start in de bibliotheek Heyhoef een expositie van alle kunstwerken. Aan Wijkwethouder Oscar Dusschooten wordt dan het eerste Pakje Kunst met kinderkunst overhandigd.

De pakjes kinderkunst zijn tijdens Uit met Spruit (27 t/m 30 december) verkrijgbaar uit de automaat van Pakje Kunst bij Gianotten Mutsaers in de Emmapassage. 

ARTIKEL BRABANTS DAGBLAD

REPORTAGE OMROEP TILBURG

MEER INFORMATIE

Pakje Kunst TAKE OVER! is een initiatief van cultuurcoach Nina Ruge, Bakfietsjuf Marjo Dirks en stichting Spruit in samenwerking met Bibliotheek Heyhoef, BSO Koolhoven, BSO Grote Beemd, cultuur BSO studio-T, BSO Meander, BSO Boemrang, BS Hartevelden en BS de Wegwijzer.

Pakje Kunst TAKE OVER! wordt ondersteund door Art-fact, Reeshof Cultuurt en het Boekenschop.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief