Zin-in-Circus-dagen!

18 oktober 2019
€12,50 / €15,00
Zin-in-Circus-dagen!
#Actingfactory#Factorium#Dancefactory

Tijdens Festival Circolo (17 t/m 20 oktober) trekt het circus ook bij Factorium naar binnen! Onder andere met de Zin-in-Circus- dagen op 17&18 oktober. Factorium organiseert deze twee te gekke workshopdagen voor kinderen uit groep 3 t/m 8 en 10+. Kinderen krijgen o.a. circusles van twee circusduo's, duiken samen met Peer de Graaf in de wereld van het (circus)theater en leren vloggen over het circus. En er is nog veel meer te beleven!

PROGRAMMA

We beginnen de dag om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Check hieronder alvast wat je zo ongeveer kunt verwachten! En klik hier voor het dagprogramma voor de verschillende leeftijdsgroepen. 

WORKSHOP CIRCUS 
Met Goos Meeuwis & Helena Bittencourt van HumanActs ga je spectaculair buitelen, botsen, struikelen, vallen, leunen en opstaan.  Want wat gewoon kan, kan ook best ingewikkeld of raar. Dus waarom dat dan niet doen? Met het duo Michiel Deprez (jongleur) en Ruben Mardulier (acrodance) ga je werken aan… aan wat eigenlijk? Dat is elke keer een heel nieuwe verrassing bij deze twee. Ze gebruiken van alles. Van papier en pen, dozen, latten, ballen, kegels, circus, dans en ….ballonnen. 

WORKSHOP THEATER
Peer de Graaf is er zeker ook weer bij. Met deze veelzijdige theatermaker ga je improviseren. Stukje theater, mopje erbij, liedje maken. Laat je maar lekker verrassen!

WORKSHOP VLOGGEN
De uberhippe dames Vivian Liebregts en Hilde van Uden gaan met jou vloggen. Ook de vlog gaat op de circustoer. Trek iets circusmoois aan want je filmt jezelf en anderen.

WORKSHOP BEELDENDE VORMING
Tijdens de Zin-in-Circus dagen werk je met kunstenaars van Stichting Ateliers aan bijvoorbeeld: collages, zelfgetekende stripverhalen, urban art, schilderijen en kleurrijke werkjes van textiel. Deze editie ga je aan de slag met het thema Circus natuurlijk!

Data: donderdag 17 en vrijdag 18 oktober (herfstvakantie).
Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a Tilburg
Groep 1 & 2: 10.00 - 13.00 uur, kosten €12,50 per dag.
Groep 3 t/m 8: 10.00 - 15.00 uur, kosten €15,00 per dag.
Project F (10+): 10.00 – 15.00 uur, kosten €15,00 per dag. 

Vlak voor de Zin-in-Circus!-dagen versturen we een e-mail met de groepsindeling en meer informatie. Bij afwezigheid is restitutie van het inschrijfgeld helaas niet mogelijk, tenzij wij minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte worden gesteld.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief