Te gast: Bureau Boekema

5 november 2019, 09:45 uur - 12:00 uur
Te gast: Bureau Boekema
#Factorium
Locatie: Factorium Theater, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg

 

Bureau Boekema, creative law, organiseert een juridische ‘bijspijkersessie’ voor docenten die werkzaam zijn in de creatieve sector en die lescontracten afsluiten met particulieren.

Een goed en leesbaar lescontract schept rust en duidelijkheid en draagt bij aan een professionele uitstraling. Particulieren worden als consument extra beschermd door de wet. Er zitten dus wat haken en ogen aan het afsluiten van een lescontract met een particulier. Wil je zeker weten dat jouw lescontract klopt? Of heb je nog geen goed lescontract en wil je daar nu werk van maken? Dan is dit de ideale gelegenheid!

Alle deelnemers krijgen een modelcontract mee naar huis. met de opgedane kennis is het vervolgens mogelijk je eigen lescontract op te stellen of aan te passen.

Voor wie?
Deze bijspijkersessie is speciaal samengesteld voor muziekscholen, kunstencentra, zelfstandige docenten (ZZP’ers) en zelfstandige docenten werkzaam in collectieven.
De bijspijkersessie is ook zeer geschikt voor studenten (maximaal 2) die een studie volgen aan een docentenopleiding. En natuurlijk zijn alle andere geïnteresseerden ook welkom!

Toegang
ZZP'ers: 60,- (excl. BTW)
Muziekscholen en/of kunstencentra: 120,- (excl. BTW)
Studenten: 30,- (excl. BTW).

Meer info
www.bureauboekema.nl

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief