Marlies Bloemen speelt bij Theaters Tilburg

30 juni 2021 - 24 juli 2021 uur
(gratis)
Marlies Bloemen speelt bij Theaters Tilburg
#Factorium#MusicAllFactory

De schouwburg viert dit jaar haar 60 jarig jubileum. MusicAllFactory Volwassenen alumna Marlies Bloemen staat te popelen om, na een lange periode, weer op te mogen treden. Schuif aan op het terras van Theaters Tilburg (kom wel op tijd, want de capaciteit is beperkt), bestel een drankje en geniet van een muzikale zomeravond!*

Marlies Bloemen
Marlies is zangeres, theatermaker, pianist en liedjesschrijver. Ze zingt voornamelijk Nederlandstalige (kleinkunst)liedjes, covers van Brigitte Kaandorp tot Jules de Corte, maar ook eigen werk. Haar eigen liedjes zijn soms komisch, soms serieus, maar áltijd persoonlijk.

MeetInTheMiddle
Van klassiek tot pop, van musical tot kleinkunst: Meetinthemiddle is een harmonieuze samenwerking van Lisanne Veeneman en Sjoerd Knol. Beiden studeren Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Naast zangers zijn ze ook als acteur geschoold waardoor ze ook nog eens aanstekelijke verhalen te vertellen hebben.

Te zien van 30 juni t/m 24 juli

i.s.m. Fontys Hogeschool voor de Kunsten

* Bij slecht weer gaan de concerten helaas niet door. Check daarom vooraf onze website om de actuele status te bekijken.

Meer info 

Bron: Theaters Tilburg

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief