Kerstconcert Abdijkerk Koningshoeven

18 december 2022, 15:00 uur
€15,- (kinderen tot 16 jaar: €6,-)
Kerstconcert Abdijkerk Koningshoeven
#Factorium#Muziekhuis

Na twee jaar uitstel vindt eindelijk het bekende Kerstconcert in Abdij OLV van Koningshoeven weer plaats op 18 december 2022.

Het Oisterwijks Kamerkoor, Veldhovens Kamerkoor, organist Mark van Platen, het Regionaal Strijkorkest, blokfluitensembles van Factorium, Kunt & Co, Dita Veloci en de broeders geven samen een concert in kerstsfeer! Op het gevarieerde programma van dit inmiddels 10e kerstconcert staan werken van o.a. Vivaldi, Bach, Corelli en Rutter.

Het concert heeft als doel om de bouw van een keuken bij het Trappistenklooster in Ssanje (Oeganda) te realiseren. Deze keuken gaat werken op biogas en zal de basis- en middelbare school bedienen waardoor de kinderen een schoollunch krijgen.

De scholen zijn al eerder door uw bijdrage mogelijk gemaakt. Ook de ziekenpost is verbeterd en hopen de broeders na de keuken ook een slaapgelegenheid te creëren voor kinderen die heel ver weg van school wonen. De opbrengst van het Kerstconcert zal worden aangewend om ook de reeds aangevangen werkzaamheden voort te zetten.

Kaarten verkrijgen in de Kloosterwinkel van Abdij Koningshoeven of reserveren via abdijkerstconcert@gmail.com.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief