Factorium Rewind: Talent Session 'Circle of Talent'

7 februari 2022, 10:00 uur - 13 februari 2022 uur, 23:00 uur
Online event (gratis)
Factorium Rewind: Talent Session 'Circle of Talent'
#Factorium#Dansmakers

Je ziet een herhaling van de Factorium Talent Session (13 juni 2021) met Factoriums danshuis en Fontys (vooropleiding) dansacademie. In deze online showcase staat de bloei van danstalent centraal.

Zowel doorgewinterde docenten als the new generation gaan het gesprek met elkaar en met hun studenten aan over o.a.: talent, keuzes, beweging en passie. Van jonge breakers tot prima ballerina’s. En van moderne sprongen tot streetdance beats. In ‘Circle of Talent’ blijft niets onaangeraakt. Ga met Factorium en Fontys mee op deze dynamische tijdreis!

Met dansers: Tommy Heeffer, Rowan van den Boomen, Alexandra van Ameijde, Fien Wouters, Eline Gubbels, Stella Raab, Annefloor Imhoff, Strike Back crew en No Joke breakers crew

En docenten: Willy Dekkers, Leonie Thijssen van Oudheusden, Agaath Verspeten, Marie-Louise van Erve, Monique Sanders, Navin Roepan en Sandrijn Pinxt

Presentatie: Bram Reiniers

Online Stream (gratis)

In Factorium Rewind kun jij met ons mee graven in het archief en vanuit je eigen huiskamer genieten van de prachtige shows van de afgelopen jaren. Of je ze nou gemist hebt en je FOMO probeert te sussen. Of opnieuw gepakt wilt worden door al het talent; bij Factorium Rewind ben je aan het juiste adres!

Foto: Jostijn Ligtvoet

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief