Noël van Domburg

7 december 2022
Noël van Domburg
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Noël van Domburg is 20 jaar oud en komt uit Tilburg. Via social media kwam hij de RAAC en had dit altijd in zijn achterhoofd gehouden. Na zijn afwijzing bij de Rockacademie, heeft hij zich direct voor de RAAC aangemeld.

“Ik heb al meerdere malen opgetreden op plekken zoals: Factorium, Café Lambiek, Allegria en het Beatrixcollege, echter was mijn leukste ervaring bij poppodium 013 op de main stage.

Ik volg de discipline toetsen. Sinds dat ik 11 jaar oud ben, speel ik al piano en heb ik hier mijn passie van gemaakt. Daarnaast heb ik mezelf ook gitaar leren spelen en ben ik veel bezig met producing.

Ik speel graag jazz nummers en houd er veel van om bekende rocknummers te spelen. Daarnaast componeer ik graag filmmuziek.

Over 1 jaar hoop ik op de rockacademie te zitten en zal ik al een aantal nummers uitbrengen. Ik wil in dat jaar mijn netwerk veel uitbreiden en heel veel live spelen. Over 5 jaar wil ik mijn master halen en al grote voetstappen zetten in de muziekwereld. Ik wil luisteraars verbinden met mijn muziek en ze herinneringen geven als ze mijn nummers opnieuw luisteren.”

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief