Merle Korthout

17 juli 2020
Merle Korthout
Categorie: Factorium, Popfactory

Merle Korthout is toegelaten tot de ArtEZ Popacademie & MediaMusic in Enschede. Hartelijk gefeliciteerd!!! De oud RAAC student vertelt je hieronder haar verhaal.

"Mijn naam is Merle Korthout en ik ben 19 jaar. Ik heb van 2012 tot en met 2019 zangles en bandles bij het Factorium gevolgd. En in het jaar 2018 - 2019 zat ik bij de vooropleiding RAAC. Afgelopen jaar ben ik een half jaar naar Los Angeles geweest om te groeien in de Engelse taal, muziek en in zelfstandig worden. Ik heb echt een onvergetelijke tijd gehad en heel veel vrienden en belangrijke mensen ontmoet van over de HELE wereld. Vandaar dat ik niet door kon gaan bij Factorium het afgelopen jaar. Maar Factorium heeft me zoveel gebracht en zal altijd een bijzondere plek voor me blijven.

En nu heb ik speciaal nieuws. Mijn droom is namelijk om professioneel zangeres te worden en ik blijf mijn droom altijd volgen (vandaar ook LA). Ik heb begin dit jaar auditie gedaan bij 3 muziekacademies, waarna ik voor 2 muziekacademies ben AANGENOMEN!!! Een daarvan is van conservatorium niveau. Ik heb zo ontzettend hard gewerkt om in een korte tijd de muziektheorie die nodig is voor het conservatorium te leren en ik heb les gehad van een leraar uit LA en 7 uur per dag gestudeerd en geoefend. En het is me gewoon gelukt!! En ze waren weggeblazen vertelde de jury, waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

De scholen waar ik ben aangenomen zijn de Popacademie aan het ArtEZ Consevatorium in Enschede & Rock City in Eindhoven. Ik heb gekozen voor ArtEZ, dus ik zal begin september Tilburg verlaten en starten in Enschede."

Heel veel plezier en succes Merle!  

listen-on-spotify-logo.png

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief